Tango zamiast walca co o tym sądzicie????? (8) Co sądzicie , aby pierwszy taniec na weselu zatańczyć tango argentyńskie... betiblue1 Kupie Pronovias 38 model Rubi (9) Kupie sukienke tego typ,albo jakas inna uszyta z dodatkiem koronki, z... moniap Co sadzicie o tym kamerzyscie i czy go ktos zna (1) Nie mielismy duzo czysu na poszukiwanie no i wybralismy kamerzyste z... rybak
Pomóżcie mi rozplanowac ten piekny dzionek (4) Please pomozcie mi bo nie wiem jak wszystko rozplanowac! Ślub mamy na... Karolajna Zimowy ubiór - ślub w grudniu (16) Dziewczyny może mi poradzicie. Mój ślub już niedługo :) w grudniu 2005. Mam... nina_k pałac w Leźnie (8) Czy ktoś miał może okazję uczestniczyć w weselu zorganizowanym w pałacu w... aurelka miejsce dla ok 65 osób? (13) szukam loaklu dla ok 65 osób,czy ktoś może coś polecić? aleksad 'Kaszubska Strzecha' w Goręczynie - czy ktoś z Was bawił sie tam na weselu? (7) planujemy urządzić tam wesele ale nie znamy nikogo, kto by się tam bawil na... livia ODCHODZE Z FORUM (8) WRÓCIŁAM ALE ODCHODZE PONIEWAZ GOWNO WIECIE A KRYTYKUJECIE! NARA WAM... Pluszowa zareczyny (4) pomocy!!! gdzie mozna kupic niedrogie i ladne w trojmiescie pierscionki z... czarny Szukam wiatraka (9) Witajcie. Szukam wiatraka - może być nawet w częściowej ruince - tak sobie... Marika gdzie kupić papier na zaproszenia? (10) Bozia nie poskąpiła mi zdolności manualnych (brzydko się chwalić ;P), więc... figa zespół Samba z Gdyni... ktoś zna?? (10) poszukujemy zespołu na wesele, czy ktoś słyszał Sambe i może cos o nich... t o m ceremonia ślubna (12) Jestem po slubie w Chwaszczynie i tym, ktorzy szukaja oprawy do ceremonii... Marza Wklejam, wklejam i nic... (66) No wlasnie - wiem ze to juz bylo, ale mi nie wychodzi :) Oczywiscie chodzi o... olga ranking zespołów (2 razy wykasowany) (3) http://www.live.najlepsze.net pomoc dla zakręconych par ;-) to dla Was (Par)... tequila1976 "swój" ksiądz (10) No właśnie, jak to się załatwia? Chciałabym aby ślubu udzielał nam ksiądz z... aurelka KOCHANI WRÓCIŁAM :) (68) WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)... Pluszowa lokal na 40os gdansk (23) dziewczyny co mozecie za lokal w Gdansq zaproponowac na 40os na uroczysty... gwiazdka Mam maly dylemacik. (4) Mam maly dylemat zwiazany z moja swiatkowa tzn z jej prezentem slubnym dla... aaggaa