Po co ślub ? (13) Witam Trafiłem na to forum przez przypadek i zastanawiam się czy wszyscy,... w przyszłości mąż ... Wesele w Zamku w Krokowej (11) Byłam tydzień temu na weselu w zamku w krokowej. REWELACJA!! Jeśli ktoś się... martatymi komis (3) witam mam pytanie czy ktos oddawał swoja suknie do komisu? jak tak to gdzie? aniesia
Czy ktoś coś słyszał o... (1) takich zespołach jak "Rema Band", "Omen Band" czy "Półtora Gościa"??? Będę... Myszka1 fotograf (27) Moge polecic dobrego fotografa i atrakcjnego cenowo ;) Namiary podam... Marza JUŻ ŻONA (10) Wczoraj był najpiękniejszy dzień w moim życiu a przede nami mam nadzieję... pata krótki welon (1) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka gdzie moge dostac suknie sincerity? (21) Witam, znalazlam dzisaj piekna suknie sincerity i jestem cikawa czy mozna ja... sweety sesja zdjeciowa B&W (19) Please napiszcie jaki jest mniej wiecej koszt sesji zdjeciowej w B&W?? dzieki... Karolajna fryzjer porażka!!! (15) byłam na fryzurze próbnej u fryzjera w gdańsku -wrzeszczu chciałam luźną,... mmegi makijażystka (3) witam kogo (porzadnego) polecacie na "malowanie" panny mlodej z okolic rumi? macmar po próbnym makeup stwierdzam,że maluję się sama!polećcie super trwałe kosmetyki! (21) Wczoraj po próbnym makijażu się załamałam...mówiłam kosmetyczce, że makijaż... micki ceny makijażu??? (3) witam serdecznie.. za pare miesięcy ślub, zaczynam rozglądać się za fryzjerem... jastina Suknia - fotki (10) Jak w temacie. Jak ujrzałem w tym Scully, to zaniemówiłem. Chociaż jej... Scully&M pensjonat KAszubski w Ostrzycach (3) CZy ktos miał tam wesele, jakie sa Wasze opinie tom Rodizio (7) Kto bawil sie tego lata w Rodizio?Prosze o inforamcje jak bylo. Pozdrawiam AGA82 wklejanie zdjęć (1) Dziewczyny help... Jak wkleja się zdjęcia do ogłoszeń, próbuję i próbuję i... Anoku kosciol na czarnej (2) Kto ma 26 sierpnia ślub w kościele na Czarnej? Ja mam tam o 16, ale moze ktos... yplocka kto wie... (12) cos o "bezbolesnych" naukach,najlepiej w weekendy bo z czsem krucho.bede... Asiunia a kto w lipcu 2006 r.??? (38) Kto z Was ma ślub w lipcu 2006 r.?? aleksad