Paznokcie p r a w i e naturalne- doradźcie! (12) Mam całkiem dobre "własne" paznokcie, ale jestem na 100% pewna, że dzień... Agatha Kto slubuje we wrzesniu 2006??? (3) Witam wszystkich!! Ślub 23 wrzesnia a ja narazie mam tylko sale...Szukam... miikka "samodzielny" makijaż (6) Dziewczyny! (przepraszam wszystkich Panów, ale chyba niewiele by tutaj... unplushak
czas ucieka (2) Nie wiedziałam ze te dwa miesiace tak szybko mina. Jeszcze 10 i bede zona.... yplocka co dla rodzicow? (18) sluchajcie wszyscy... zastanawiam sie co mozna dac rodzicom zamist... swonko co wy tu wogle robicie (5) hey czy wy nie macie innych zajec tylko tak caly dzien sobie glupoty... wajanka salon Mariola (7) Czy mialyscie moze jakies doswiadczenia z salonem slubnym Mariola w... kbmt POTRZEBUJĘ NUTY pieśni Piechota (4) Wiem, że to trochę nie na temat bo o wesele nie chodzi, ale uczestnicze w tym... ysa do magdy02 (3) Witam, Czekam na relacje z twojego ślubu, jak spisała sie Oleńka? gosiap książki zamiast kwiatów i lista prezentów (38) Zastanawiam się w jaki sposób napisać na zaproszeniu, żeby ludzie nie... aurelka auto do slubu (4) Witam, czy ma ktos moze namiar gdzie moge wypozyczyc ladne cabrio do slubu????? Sylvia Kiedy zdjecia w plenerze? (26) W dniu ślubu przed ceremonia czy jakos pare dni po ślubie?? Jak myslicie?? Karolajna ŚWIADKOWE (4) Czy na ślubie mogą być świadakami dwie kobiety? atena1205 jak się wkleja "odliczanie"? (13) jak się wkleja "odliczanie"? bo ja próbuję i nic... unplushak 4 czerwca w Mikolaju o 19.00 (73) Czy ktoras z Was miala w tym czasie slub? Widzalam go i pomyslalam ze to... forest buty Elizabeth i Bianco - pomocy! (6) pomóżcie! zakochałam się w butach Elizabeth i Bianco!!! czy ktoś wie gdzie... unplushak do Emi81 (1) Witaj Emi! Właśnie wróciliśmy z podróży! wpadłam tylko na chwilke do pracy i... BeataB13 a kto łamie stereotypy? (11) a kto bieże ślub w maju? ja biorę. Ale jeszcze nic kompletnie nie gotowe... marysia do moniki_sz !!! (3) Moniu! Właśnie się dopiero doczytałam w moim wątku,że się prawdopodobnie... BAŚKA do Baśki (2) czy mogłabyś napisać mi numer telefonu do p. Asi z saloniku... gocha