POLECAM (4) http://office.microsoft.com/pl-pl/templates/CT010872401045.aspx może się... justyś odwołali nam podróż poślubną!!! (9) Tragedia! W przyszłym tygodniu mieliśmy lecieć do Turcji, ale okazało się, że... nugat dowóz gości (5) Powiedzcie mi czy organizujecie dowoz gosci z kosciola na wesele ( np.... kokoszka
roza wiatrow (11) witam wszystkich!wlasnie sie zarejestrowalam - licze ze przyjmiecie mnie na... swonko kosmetyczka (1) czy ktoś zna numer telefonu do salonu kosmetycznego na ulicy gen.de Gaullea... gocha "Pasadena" w Wejherowie,wesele? (8) to ponoć fajny lokal na wesele do 60 osób czy ktoś coś wie na ten temat? Kwiatek prosze o opinie hotelu (2) witajcie kto z was byl na weselu lub wyprawial wesele w Venusie w Łapinie ?... dusia życzonka. (4) zycae wszystkim mlodym zonkom i tym co dopiero nimi beda wszystkiego... monisia85 firma organizująca wesela (7) Hej, czy znacie jakas firme ktora kompleksowo organizuje wesela? Ktora... nika proszę o opinie (11) Bardzo proszę o opinie dotyczące sukni Demetrios, model 4195.... aurelka kosmetyczka (29) szukam dobrego gabinetu kosmetycznego w Gdańsku, gocha intercyza-co o tym myslicie? (5) jak przyjelybyscie propozycje waszego narzeczonego na krotko przed slubem o... amelcia Do EMI81 (2) Domagam się relacji ześlubu i wesele w Livalu ;)) Miałam obiecane ;))) więc... UB Hotel gdynia- jak wyglada wesele?? (4) Witam!! Mam pytanie. Czy ktoś z was organizował albo był na przyjęciu... majpet Adres Orchideii w Chwaszczynie? (4) Czy ktos zna adres albo moze mi zdradzic jak tam mozna dojechac? madzia33 do UB i do mila29 (4) mam pytanie do was, prosze odpiszcie... do mila29: gdzie robiliscie ten obiad... amelcia 13.10 lista ślubujacych Forumowiczów 2005 i 2006 (4) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY’2005 Milena 19 luty... agusia1 Nasze suknie ślubne (75) Dziewczyny wklejacie zdjęcia Waszych sukni. Wiem, że temat już był, ale tam... olika szukam piosenek!!! (6) mam do wszystkich ogromną prośbę. za tydzien ma wesele moja mama. na weselu... Anusia*** Razem czy osobno???? (15) Ja i mój narzeczony mieszkamy razem juz od pół roku! Moje pytanie brzmi czy... Sikorka 7