Zespół "Romans" (16) Ktoś zna ten zespół? Grali już moze u kogoś? Są z Tczewa,babka i 3 facetów... Sebek salon Magda z Wejherowa? (6) Witam wszystkich, Nie sprawdziłam tego osobiscie, ale mam namiary na salon... gosiap czesc Alika znam stronę www.czardasz.pl (5) pozdrawiam martax
Faltom,Murat a może Tequila (4) Witam!Poważnie zastanawiam się nad zorganizowaniem wesela w faltomie lub... atena1205 Poradnia rodzinna :/ (6) Witam Mam pytanie: czy ktoś się może orientuje czy wizyty w poradni rodzinnej... madi SALINO (1) Czy ktoś wie coś na temat tej knajpki gospody przy stadninie koni? jak tam... macmar 02/10 lista SLUBUJACYCH FORUMOWICZOW 2005 i 2006 (7) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY’2005 Milena 19 luty... agusia1 Cymbeline OXFORD -Kraków (4) Oszałamiająca sukienka ślubna Cymbeline OXFORD (rozmiar 38) + szal i coś dla... basiaw A zespół Yacotaco? (9) Ktoś bawił się na weselu,na którym oni grali? Sebek czy ktoś zna strone "Czardasza" w Luzinie (2) mamy zamiar tam pojechać i zobaczyć salę,dużo słyszeliśmy raczej dobrego... Alika podziękowania dla rodziców (11) wiem, że kiedyś był już taki wątek ale nie mogę go znaleść :) szukam namiarów... BeataB13 Zmiana nazwiska (10) Cze. Niedawno dowiedzialem sie (moze to tylko plota) ze jesli dziewczyna... alg Jak wyglądaja w praktyce 2 wesela w MAGNACIE?? (9) czy to przeszkadza?? prosze o opinie na ten temat..... dzieki macmar zespoły-prosze o opinie (39) znalazłam w necie kilka zespołów.czy ktoras z was miala przyjemnosc z ktoryms... Asiunia Dworek w redzie i Gdyni (4) Forumki!Jeśli macie numer telefonu do dworku który znajduje się w Redzie... atena1205 stroik na samochód (2) Dziewczyny posiadam piękny stroik na samochód używany raz 3.09.odsyłam do... wiktoria wesele (2) Kasia i Paweł 30 września "Czardasz" w Luzinie Gocha KTO MIAŁ WESELE W MARINIE - REDA ? (14) Kto mial wesele w Marinie - Reda, prosze o info agnieszka06 Ośrodek Łapino czy Hotel Venus (1) Nie wiem, na który się zdecydować. Proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawaim :) izka_80 ŚWIETNY FOTOGRAF!!! (31) cześć Dziewczyny, Parę dni temu polecałam wam kwiaciarnię "Ładne kwiatki" a... ana2000