piwo na weselu????!!!! (14) hej dziewczyny,tak sobie czytam pewne watki i zwrocilam uwage ,ze mnustwo z... kaska_21 Villa Eva (1) Proszę o opinie.... justyś Wesele w Krzywy Dom SOPOT !!!!! (1) Miał może ktoś ale planuje??? Madzioszka
slub cywilny (10) Hej Dziewczyny, mam do Was pytanie: chcielibysmy wziac slub cywilny w Gdansku... Jolka formularze (3) Witam, gdzieś na forum, dawno temu, a moze tak nie dawno, odnalazłam wnioski... gosiap Vena i Michał - już po:))) (7) No i... skończyła się impreza! Jestem szczęśliwą młodą żoną. Jutro rano... Vena świetny zespół z południa Polski na wesele (1) witam. Moi przyjaciele - zespół "The Clezmers" będa pod koniec października w... mikas nauka tanca (10) witajcie chcemy z narzyczonym troszke poćwiczyć pląsanie przed ślubem, czy... buźka Cztery pory roku (1) Do Kara, czy mogłabys mi napsiać coś wiecej o tym miejscu, ceny, jedzenie,... martatymi krótkie wlosy? welon to nie problem (1) Mam bardzo dobra wiadomosc dla wszystkich dziewczyn z krotkimi wlosami.... nysia polecam plemer w....... (8) Witajcie Kochani po dłuuuuugim rozstaniu. Nasz Piękny Dzień już minął... asior palac w sasinie (12) Hej! Czy ktos wie cos o weselach w Palacu w Sasinie? Ptrzebuje opini,... kara Czy ktoś wie coś na temat zespołu KASAT ?? (2) Prosze o opinie na temat tego zespołu..... macmar PAZNOKCIE - POMOCY!!! (26) No i tydzien przed slubem nie mam nadal nikogo do "zrobienia" paznokci :(((... olga Romantyczny tydzień w Rzymie !! (1) Witam wszystkich, mam do sprzedania 2 bilety na trasie Wawa-Rzym-Wawa:... jasama autokar (6) poszukuje namiary na fajny ale niedrogi autokar, który przewiezie naszych... BeataB13 Poszukuje sali weselnej (1) Szukam samej sali w trojmiescie, tak na 120-130 osob, by mozna bylo wjechac z... shd Rodzinka ach rodzinka! (7) Moze trudno uwierzyc ale strasznie sie boje mojego wesela:(Rodzina mojego... Vicki potrzebny endokrynolog (4) Pilnie potrzebuje namiarow na sensownego endokrynologa-najlepiej Sopot, Gdynia kalina nasze fotki z 11 czerwca-próba (16) http://img4.imageshack.us/img4/9421/25vq.jpg Andzia.