noclegi w Rumii (13) Witajcie, Rodimy wesele w Faltomie i szukamy trochę tańszych noclegów w... ysa pierwszy taniec (104) jaką piosenkę wybieracie na pierwszy taniec?? Andzia A może w Goddingu (9) Witam macie propozycje na knajpkę tak dla 70 osób żeby było klimatycznie a... Pm
Magnat ,Orchidea, czy Czardasz? (6) Po wielu poszukiwaniach doszlismy do wniosku ze te trzy miejsca nadaja sie na... Gosia 23 Kaszubska strzecha (4) Witam mam pytanie czy ktos kiedys bawil się lub robił wesele w Kaszubskiej... betiblue1 Posejdon (25) Czy ktoś robił wesele w Posejdonie lub bawił sie tam na weselu? Bardzo prosze... martatymi fryzjer w gdyni (1) czesc dziewczyny. czy mozecie polecic mi jakas fryzjerke w gdyni, ktora robi... magda23 do Belle (2) Belle możesz mi przesłac na priv zdjęcia z sali (chodzi mi o wystrój) bo ja... BeataB13 Kościół oo. Franciszkanów (10) Witam Mam pytanko: czy ktoś z was miał albo będzie miał ślub w kościele... tunia23 Hotel Venus (3) mam pytanko. Dziś odwiedziłam Hotel Venus w Łapinie. Bardzo tam przyjemnie i... Wioleta_26 Proszę o opinię hotelu (7) Witam wszystkich. Podobnie jak wy planuję swoje wesele. I mam ogromną prośbę.... Julia_78 Rodzio El Toro (9) Czy ktoś zna ta restauracje, jak wyglada cenowo, i na ile osob mozna zerobic... martatymi spowiedż przedślubna PILNE!!!! (13) Kobitki,gdzie mogę się dziś w miarę szybko i "bezboleśnie"wyspowiadać? BAŚKA nauki wyjazdowe... (7) czy któraś z Was,drogie Forumki słyszała coś o wyjazdowych naukach... Asiunia sala weselna w okolicy gdańska (16) szukam sali weselnej z mozliwoscia wykorzystania wasnej załogi kucharskiej na... helena Ptysia po ślubie (5) Już po ślubie - było pięknie, prawie wszystko się udało - jechaliśmy bryczką... Ptysia bukiet slubny (1) Chciałabym zamówic bukiet slubny w kwiaciarni w Batorym.moze jest ktoś kto... fafik samochód z reklamy (2) Czesc czy ktos ma jakies doswiadczenie z wypozyczeniem samochodu od pana... mika23 Gdzie WESELE?? POMOCY!! (17) Wesele bedzie w czerwcu 2007. Bardzo podoba mi sie ZAmek w Krokowej, alena... martatymi ośrodek w Łapinie - polecam!!! (2) sama niedawno szukałam sali weselnej i wypytywałam się o jedną ze... łatka