15/09 lista SLUBUJACYCH FORUMOWICZOW 2005 i 2006 (1) jesli chcecie trafić na listę - piszcie na e-mail-a LISTA ŚLUBUJĄCYCH... agusia1 Fotografa ślubnego mogę polecić... NIE REKLAMA (10) Witam, Dwa tygodnie temu miałem ślub z moja kochaną żoną. Mieliśmy... PiotrS nowa 09/09 - lista ślubujących 2005 i 2006 (6) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY’2005 Milena 19 luty... agusia1
romantyczna podróż (2) Witajcie! Poczukuje hotelu, palacyku poza Trojmiastem w promieniu okolo... Marza próbny makijaż i fryzura (23) Czy wiecie może kiedy należałoby zrobić pierwszy próbny makijaż i fryzurę.... Rudda Biała Dama - Sierakowice (1) Mam pytanie czy ktos wie w jakich godzinach jest ten salon czynny... mam... kola Koczek (2) Witam!Mam prośbę,czy któraś z Was mogłaby mi przesłać adres jakiejś fajnej... Bzdziuch sfsf (1) vfdfdsz xxxbn welon, rekawiczki (1) hejka mam do sprzedania welon i rekawiczki w kolorze ecru kami szukam DOBREGO Dj (21) jak wyżej ;) Lamia jak wkleic zdjęcie w ogloszeniu 'sprzedam suknię ? (1) Kochane, jka wkleic zdjęcie w ogłoszeniu sprzedam suknię ??? gonia do matricy (1) oglądałam właśnie Twoje sprawozdanie z Waszej uroczystości. wysłałam Ci maila... figa czy wszyscy robią wesele w restauracji (19) ....ja poszukuję sali i nic narazie nie mam, oprócz Czardasza ale nie jestem... Adulek CO ZE SPOTKANIEM ... (4) przyszlorocznych Panien MŁodych? Soltera-jakie miejsce i godzina ustalone? Asiunia gdzie drukować zaproszenia?? (8) chcemy zamówić gdzieś zaproszenia, w drukarni czy w jakimś innym miejscu, bo... ysa jadwab na paznokcie (1) Czy wie ktoś może gdzie można w Gdyni "zainstalować sobie" jedwab lub żel na... Karolka M. poszukuję sali na około 30 - 40 osób.. (35) Znacie jakieś fajne miejsca.. w knajpkach do których dotychczas trafiłam... Lamia Prezenter na Wesele (10) Witam. Prowadze wesela kilkanaście lat i potrafie się dostosować do wielu... Disco do Oli-wki (1) Nie wiem czemu ale Twoje wiadomosci nie dochodza do mnie. Bardzo prosze o... wiza Bryczką do ślubu?? (7) czy ktoś orietuje się ile kosztuje wynajęcie bryczki i gdzie? może ktoś już... Adulek