gdzie można wypożyczyć frak.. (7) cylineder, laseczkę etc.. pomocy sprawdiłam już operę bałtycką i teatr... Lamia POPRAWINY (1) POPRAWINY, NAGŁOŚNIENIE-RADOSNE KONKURSY-KARAOKE-DOJAZD. TEL. KON. 7 DNI... rysio PANIEŃSKIE-KAWALERSKIE (1) Już nie jedna panienka piszczała gdy w Rogatej na panieńskim się spotkała,... rysio
Sala na 150 osób + noclegi..help..?? (6) Poszukuje sali na 150 osób, dla niecałej połowy gości potrzebne będą... daily potrzebuje rady-slub za niecały rok (14) witajcie! Bardzo spodobało mi sie to forum.Uwazam ze jest potrzebne. Slub... kate Jakiś nowy wątek o Magnacie.... (1) Piszcie jakie wrażenia z wesela w magnacie w bojanie, bo dzis tam bylismy i... macmar Kto wam stroi kościoł i salę? (14) czy macie kogoś takiego kto wam przystroi salę i kościół? Madzioszka problem z salą na wesele (11) :-( Dzieki rodzicom sie doigralismy.Zwlekali,zwlekali i mamy...Tam gdzie... slonko tel do p. Bernadki (2) czy ktos posiada telefon tej pani? prosze przeslijcie mi na mejla. nysia ile kasy dla organisty? (7) podpowiedzcie proszę, ile dajecie organiście i kościelnemu?? oli-wka do mmegi (1) mmegi Ty jeszcze w domu?! miałaś się udać w podróż poślubną?! BeataB13 ZAŚCIANEK CZY MAGNAT ? (16) Witam wszystkich, proszę , pomóżcie mi. Nie wiem, jaki dworek wybrać na... agnieszka06 Szukam dobrego fotografa- wasze opinie (10) Pytanie jak wyzej. Karolka adres Czardasza dla Isi,www.czardasz.pl (3) www.czardasz.pl Gocha Wazony na kwiaty od gości (2) Hej! Mam do sprzedania białe plastikowe wazony. Użyłam je tylko raz na moim... KKKKK jaką restauracje warto wybrac na wesele(nie za drogo,ale ladnie) (15) Najlepiej zeby byly jeszcze wolne terminy na sierpien przyszlego... slonko HOTEL FALTOM??? (6) Witajcie! Mam prosbe!Jak macie jakies doswiadczenia z Hotelem Faltom... maga jakie piosenki (6) Witam Przy jakich utworach ludzie bawia się najlepiej. Zbieram liste dla dja:) yplocka Fryzjer-pomóżcie (6) Mam do Was ogromną prośbę.Ślub już 1-ego października,a ja wciąż nie... Bzdziuch Do Aguszki i Toma (4) Kochani, milości, milości, miłości! Oby jutrzejszy dzień był tym pierwszym z... meja