mam to nagranie (1) Słonko mam to nagranie rysio a gdzie jest forum dla mezatek?;-) (3) hej, jako mloda mezatka chcialabym dolaczyc do grona osob na forum... daga jak sie nie spocic? (8) kiedys byl tu watek o jakis tabletkach przeciwko poceniu, ale teraz juz nie... nysia
pomocy! (5) mam problem - do slubu coraz bliżej (15.10) a ja nie mogę znaleść żadnej... BeataB13 Potrzbuje osób, które bedą brały ślub w grudniu! (14) Pilnie:) Madzioszka Palac Slubow- czy ktos bral tam slub? (2) I w ogole jak to zorganizowac, zeby tam miec slub? kaja gdzie kupic sukienke na ślub cywilny? (6) Pytanie jak wyzej... biore slub cywilny w grudniu a nie wiem gdzie najlepiej... slonko Czy ktoś ma namiary na Wanogę w Chwaszczynie? (3) szukam namiarów na Wanogę... daily Sprzedam swoją suknię ślubną (15) Dziewczyny Kochane, sprzedam swoją sukienkę ślubną. Jej zdjęcia zobaczycie... gonia bravoton-helpunku!! (12) hej dziewczyny! znacie moze namiary na zespol bravoton? pomozcie prosze i... Lenka-81 jak wybrać dj'a (4) Kochane forumki.. tak się właśnie zastanawiam że kwestia dj'a, bądź... Myszka1 Czy ktoś bawił się na weselu w Viktorii w Bolszewie?? (5) Poprosze o opinie na temat Viktorii w Bolszewie..:) daily Zwolniła mi się sobota 24.09 - Kamerzysta (2) Jeśli nie macie jeszcze kamerzysty na wesele to zapraszam. Nie ujawniam nazwy... olaf NIESAMOWITE FORUM! (14) Musze Wam wyznac cos, o co jeszcze jakis czas temu bym siebie nie... Nidia szukam!! (1) Szukam pani która gotuje na weselach ,kucharki.prosz o meile. fiona Quantos (1) Poproszę namiary i opinie na temat tej kapeli mile widziane!!!!!!!! Z góry... dzwoli bukiet po weselu (11) dziewczyny, mam pytanie, co zrobilyscie z wiazanka po slubie? daga razem czy osobno?! (10) mam mały dylemat - czy kamerzysta i fotograf to powinna być jedna i ta sama... BeataB odstąpię salę na 24.06.2006 (4) Witam, 24 czerwca 2006 roku miał być mój ślub i wesele. Niestety okazało... Robalek MP3 Czy to LEGALNE? (7) Witam Chciałbym na poprawinach puszczać muzyke z własnego sprzetu,ze... Sebek