pomozcie, plissssssss (7) mam wesele calkiem niedlugo bo 8.10 dzis zaczelam sie uczyc walca... aga 1 Do Karinki (7) Hej Karinka, mogłabyś mi przesłać an priv namiary na zepół Bravoton?!!!... asik Pierwszy taniec (9) Proszę,poóżcie mi.Nie wiem jaki wybrać kawałek na pierwszy taniec.Mój... Bzdziuch
Proszę o opinię (1) Czy ktoś organizował albo bawił się na weselu w restauracji "Gosia" w... Gosik Śpiew,skrzypce oragany na Ślubie... (2) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... Weronika*** do Ma.si (1) Kochana, nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz od czasu do czasu, ale jeśli tak,... Witch szukam kamerzysty (15) slub dopiero za rok a ja juz pomalu szukam kamerzysty i strasznie mi ciezko... mipcia Tawerna Lukullus (6) Witam! mam pytanie do osob, ktore robily lub beda robic wesele w tawernie... martatymi przypinanie welonu (18) Czy same sobie przypinałyście welon? Czy jeśli welon jest na grzebieniu, to... Vena Zespół Karo ze starogardu (1) czy zna ktos zespol Karo ze starogardu gdanskiego? prosze o jakies informacje Garos piosenka celine dion (1) dziewczyny , czy macie moze w swoich zbiorach pioseneke celine dion " I... daga Dwie sale.. za i przeciw.. (12) No wlasnie..ostatnio miotam sie strasznie.. wybralismy przepiekne miejsce,... Majala Wizytówki na stółBez nich powstaje duże zamieszanie podczas zajmowania miejsc pr (22) Polecam wizytówki na stół, ręcznie robione! vovinek STING (2) mam dwa bilety na stinga chetnych proszę o kontakt:) LUUUUsssiiiiiii księga gości-przepis (29) drogie forumowiczki (-wicze), zabieram sie za zrobienie ksiegi gosci i... aniesia czy zna ktos taka piosenke? (17) Ja dziewczyny trioche z innej beczki.Bardzo mi sie spodobala pewna piosenka... slonko trochę nie na temat (10) Muszę was ostrzec,dr Biguszewski ze szpitala w Redlowie to ignorant, cham,... doonna pomoc w organizacji (4) Mam pytanko, czy ktoś z Was korzystał z pomocy firmy organizujacej sluby??... daily Slub Cywilny (12) czy ktos sie orientuje, czy przy rezerwowaniu terminu w usc, trzeba przyjsc... kaja DJ czy zespol? (12) Witam:) Mam kolejna prosbe o pomoc,mianowicie co jest lepsze na wesele kapela... *ktosik*