Spowiedż (7) Witam czego mam się spodziewać na pierwszej spowiedzi u księdza? na co muszę... Robi.. pomóżcie w kilku szczegółach... (8) Witacie! Mam slub 23 wrzesnia i nie moge znalezc propozycji (w formie mp3... Marza 13 maj 2006 wesle w Krokowej (1) Witam! widziałam, ze ktos pisał,ze wlasnie 13 maja ma wesele w Krokowej! czy... Anusia***
cukiernia justynka (2) mmegi gdzie sie znajduje ta cukiernia kaliszczaka? pisalas ze bralas od nich... nysia Ile juz macie na liczniku? (53) Pytnie dość głupie ale ważne do przyszlych mężatek i obecnych nowożeńców!!... Madzioszka WINDĄ DO NIEBA (11) Obserwuje coraz częściej, że na ślubach puszczają kawałek 2+1 Windą do nieba.... Madzioszka czy ktos zna ten zespoł? (1) ACUS???????????? Anusia*** Dom Nauczyciela - ktoś zna? (7) Myślimy nad zorganizowaniem wesela w Domu Nauczyciela we Wrzeszczu, czy ktoś... t h o m a s wybieramy najładniejszą Pannę Młodą 2005 (6) a może zrobimy sobie konkurs na najładniejsza Pannę Młodą '2005 ? max 2... agusia1 kurs tańca! (7) Witam! Slub mamy o w kwietniu 2006 i zastanawiam się kiedy należy rozpocząć... dziubas poradnia rodzinna - pomozcie (6) Witam - musimy zalatwic poradnie malżenska do 07.10.2005 - nauki do tego... jambam poradnia w sw. mikołaja - prosze potwierdzic (1) slyszalem ze jutro (wtorek 13.09.2005)jest poradnia w kosciekle sw. mikolaja... jambam do Kunki (1) cześć - czytałam, że miałaś wesele w ORLE w Sobieszewie - daj znać jak było... BeataB13 dodatki do sukni (1) hej przysle panny mlode mam do sprzedania welon i rekawiczki w kolorze ecru... kami gdzie sprzedać suknię (2) hej mężatki, poradźcie gdzie najłatwiej i najszybciej można sprzedać suknię... margaretka Pierścionek zaręczynowy... (12) Witam wszystkich, Mam bardzo poważny problem i może ktos z was mi coś... tomo79 Trio na Ślubie... (4) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... Muzyczna Oprawa Ślubów, Trio.. Garnitur czarny (tenis) (1) Witam, czy widzial ktos, gdzies moze garnitur czarny w biale paski, ale nie... Jagusia welon (9) Dziewczyny pomóżcie, gdzie można w Gdyni dostać tanio welon, bo ceny welonów... sylla Z E S P Ó Ł który polecam (6) Polecam gorąco wspaniały zespół muzyczny Teqila Band,który grał na naszym... martica i Tomasz