suknia slubna (14) Czesc wszystkim:) Domyslam sie,ze ten watek przewinal sie ponad miliard razy... *ktosik* Prezent dla rodziców (2) Czy macie jakieś pomysly na ORYGINALNY prezent dla rodziców ?!? karoweb Chcialam sie ze wszystkimi przywitac (14) Witam wszystkich bardzo cieplutko. Mimo, ze juz wczesniej sie przedstawialam,... pyza
Dekoracja kościoła (6) Kobitki macie może na miary na jakąś firmę zajmującą się tym? Jakiś czas temu... BAŚKA dekoracja kościoła (2) Szukam namiarów na firmę która zajmuję się dekorowaniem kościołów w Gdyni, w... sylla Jakie nagranie do walca wiedeńskiego? (12) Być może - co jeszcze nie jest rozstrzygnięte - pierwszym tańcem będzie u nas... Vena Balony - gdzie kupić (40) hej dziewczyny, biegam tak sobie po Gdyni i załatwiam różne sprawy, ale jak... Nacheba Cukiernia Szydlowski- opinie (1) Widze ze przewijaja sie teraz tematy dotyczace cukierni. Czy ktos moze mi cos... Karolka ??? (23) Halo? Jest ktos kto traci swoja wolnosc w czerwcu 2006!? maga zdjęcia (6) może ma ktoś namiary do tego faceta co robi zdjęcia, które są zawsze na... isia Do Karolka (8) Czesc Karola! Powiedz zdecydowaliśie sie na sale?? Widze ze jestes bardziej... Mirabelka Ech, szkoda, że to już minęło... (32) Najpiękniejszy dzień naszego życia już za nami... Szkoda, że już się nie... Izak28 panta rhej (1) czy znacie ten zespoł? Anusia*** wesele w orchidei - byłam, mogę podzielic się informacjami (8) W sobotę byłam na weselu przyjaciół w Orchidei, mogę podzielić sie wrażeniami... Daga pytanie za 100 pkt.- dot. czytanej Ewangelii na Mszy ślubnej (9) czy ktos z Was wie jaką Ewangelie dokładnie czyta się na Mszy podczas slubu.... evita33 dojazd do TCZEWA - help (2) witam i po raz kolejny, jako kolejna mężata forumka poszukująca pracy........ Witch czy to prawda? (9) czy to prwada, że suknie ślubną trzeba sprzedać bo poźniej ona przynosi... Madzioszka pytanie do mmegi (9) mam pytanie co do kamerzysty, słyszałam, że jest nie zły, napisz jaki zrobił... isia Slub cywilny-mozliwosci w gdańsq (23) jakie sa propozyjcie wziecia slubu cywilnego w gdańsq!! która z Was... aaanl poradnia rodzinna (2) Dziewczyny szukam poradni rodzinnej, która brzydko mówiąc "zaliczy" mi te... BeataB