:))) (8) Witam moje panie czy wiecie może kiedy po ślubie wymienia się dowód osobisty?... wandzia Cymbeline Racine (8) Sprzedam po 16.09.2005,zdjęcia na maila,rozm.36/38 na 164-168cm... asiaa dla Wiktorii, Kikki i innych ślubujących 03.09 (5) Niech podróż przez wspólne życie biegnie ak przez ogród w kwiatach !!!... Szapika
życzenia dla ślubujących jutro i dzisiaj (2) Dziewczyny wszystkiego naj naj naj aby każdy Wasz wspólny dzień był tak... aneczkal pomocy welon!!! (8) mam problem jakiej długości musi być welon, żeby jakieś dziecko mogło go... BeataB :(( (9) Cóż, mój tata mi dzisiaj powiedział, że nie przyjdzie na wesele z powodu... Vena restauracja PATIO - jakies opinie?? (6) czy ktos slyszal o restauracji PATIO - jakies opinie... plissss... z zewnatrz... Soltera Do Kawy !!!!!!!!! (4) Hej, Mam wielką prośbe! po pierwsze to mamy tego samego kamerzyste co wy... asik Pediatra (3) Szukam dobrego pediaty dlka mojej 3 letniej córeczki. Takiego, który... Maszka Dekoracja kościoła (11) Dziewczyny,czy nie orientujecie się ile kosztuje dekoracja kościoła przez... BAŚKA kamerzysta i orkiestra- szukam,ktoś poleca? (38) witam ponownie z kolejnym pytaniem, szukamy kamerzysty i orkiestry na... Jolly Czardasz w Luzinie, fajne wesele, tanio i dużo (2) mogę zaproponować fajną restaurację Czardasz w Luzinie ,sprawdzona i pewna,no... Gośka Czigra - WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO;) (1) W uroczystym dniu zaślubin Życzymy Młodej Parze, By im życie dało wszystko,... Madzioszka kTO MA JUTRO WESELE W MURACIE Z WAS? (1) ;) Madzioszka ANTRACYT GDYNIA - ktoś miał albo ma? (1) Pomocy:) Madzioszka Kochani Forum-maniacy (17) Ponieważ ślub jest u mnie dopiero za rok wiec jeszcze stres mnie wogóle nie... Madzioszka Na jutro potrzebne migdały do woreczków! nigdzie nie ma! :-( (18) Winietki wydrukowane z wierszykiem o migdałach i kupa.... nie ma nigdzie tych... alice_springs pomocy!!! Nie wiem jaką wybrac restauracje!! (5) Witam!! MAm nadzieje że mi doradzicie!! Chce zarezerwoawać jakąś knajpę na... spioch przedstawianie gości na weselu (10) co o tym myslicie? byłam na jednym takim weselu, gdzie goście pokolei sie... Anusia*** SPOTKANIE DLA MLODYCH MEZATEK - KTO CHETNY?? (67) dziewczyny! na razie taka luzna propozycja - podzielimy sie wrazeniami,... elajza