nowa LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005 i 2006 (10) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY Milena 19 luty MARZEC neo1matrix... agusia1 szukam sali (11) Proszę o porady na temat sali na wesele. Ważne żeby nie było za drogo, bo z... Justa jak zkladac serwetki na stol (2) pomozcie czy ktos zna strony z pokazem jak skladac serwetki??PILNE pomocy wisienka
czy jest jakies nowe spotkanko? (1) czy ktos organizuje moze jakies nowe spotkanie dla przyszlych panien... nysia Czyszczenie kiecki (15) Jakiś czas temu ktoś polecał na forum jakąś dobrą, sprawdzoną pralnię. Muszę... Tusia nowe 02/09LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005 i 2006 (2) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY Milena 19 luty MARZEC neo1matrix... agusia1 Cos nowego (14) Chcialam sie pochwalic wrazeniami z wesela mojej znajomej...z tej okazji... Monika_ Fryzjer---FARBOWANIE (11) Kochane forumki macie namiary na fryzjera w Gdański który ma rozsądne... czerwcowa problem przedślubny (23) Dziewczyny tez mialyscie taki problem?Poradzcie?Za 4 miechy mamy... slonko gorset (6) Dziewczyny jeśli wypożyczacie suknię z gorsetem z salonu dobrze wam radzę..... Lamia dobry fryzjer MĘSKI (1) Witajcie, Znacie może dobrego fryzjera męskiego najlepiej w Gdyni? Kobieta... ysa wesele na czerwiec!!!!!!??????? (7) tak tak kochane czeka mnie slub i wesele, co prawda data nie ustalona jeszcze... Czerwcowa Falco Rumia- tragiczny ślub, plotki czy prawda? (16) Wczoraj dowiedziałam się od znajomej, że pewna para wyprawiła wesele w Falco.... ::Marta:: gołębie (23) spotkałam sie kilka razy, że młoda para po wyjsciu z kościoła oprócz kasiorki... kasiak nauki (8) Witam dziewczyny, blagam pomóżcie! W jakim Kosciele odbywaja sie nauki,... Lidzia wojskowy dom wypoczynkowy w sopocie-opinie (1) witam wszystkie przyszle zonki!poszukuje informacji na temat wesel w... marynarzowa kamuflaz (6) Witam, Pisze do wszystkich zainteresowanych kamuflazem a widze ze troche Was... wiza do mmegi (1) Meggi czy Ty robisz makijaże ślubne z dojazdem do domu? BeataB do mmegi (1) mmegi mam do ciebie pare pytan jako do doswiadczonej wizazystki: - powiedz mi... wrzesniowo zauroczona Wesele w piątek? (17) Hej,jak to jest z weselami w piątek,księża nie robią problemów,podobno piatki... Sebek