fryzjer i kosmetyczka w Wejherowie (13) Jakiego polecacie fryzjera i kosmetyczkę w Wejherowie? Nietety okazało się,... elanvital Śpiew, skrzypce organy na Ślubie... (7) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... Weronika28 czy wystarczy? (19) Dopadł mnie przedslubny stres i zastanawiam sie czy wystarczy alkoholu na... nisia94
ślubowanie w czerwcu 2006 :)) (51) czy są tu osoby które w czerwcu 2006r. biorą ślub?? Andzia Miejsce na wesele "Kaszubska Strzecha" (4) Hej Dziewczyny! Za rok planuję wesele i zastanawiam się nad wyborem kanajpy.... Nicka Tiul poszukiwany ! (6) potrzebuję ok 3 m jak do tej pory nigdzie w sklepie nie spotkałam , może wy... Bea to forum jest juz smieszne...:/ (5) jak dla mnie to to forum stalo sie miejscem wyzwisk posmiewisk itp:p dla... cichy obserwator just jak sie udało wesele? (1) Witaj! Długo nie miałam internetu.Napisz jak udała sie cała impreza ja juz... wiktoria a jednak ostatecznie grudzien!!!!!!!!!!!!!:-) (4) Po dlugich i burzliwych dyskusjach postanowilismy nie czekac.Jutro idziemy do... slonko Co dla faceta na kwalerski (10) jw ?????????????????????????????????????????????? -Profi toast (3) Czy ma ktos z Was ciekawy pomysl na toast do wygloszenia przez świadka??? magnes Gdzie noc poślubna...romantycznie i nie drogo (11) Mam dylemat i to wielki :) 10 września mój i mojej kochanej wielki dzień..... player prywatne lekcje tańca!!! (6) Dziewczyny poradzcie gdzie na kurs tańca-chodzi mi tylko o prywatne lekcje??... habibi blaszka na 10 osób??? (9) Dziewczyny pomóżcie, to wesele już mi robi wodę z mózgu... Co to znaczy, że... Navonka etykiety na butelki ze zdjęciem (7) Może któraś z Was orientuje się gdzie mogłabym wydrukowac takie etyty z... Bea Podziękowania dla gości (5) Hej Forumki ! Jestem juz po slubie, ale dopiero teraz klece z mezem... SaLmA novotel (2) Poprosze o jakies informacje jesli ktos wie jak tam jest. Bardzo mi zalezy.... yplocka Po wiycie u kosmetyczki :) (3) Tak jak w temacie,jestem po pierwszej w życiu wizycie u kosmetyczki! Szok!... BAŚKA ksiega gosci - o co chodzi (3) Co to jest ta ksiega gosci. Wytlumaczcie bo nic nie rozumiem. W koncu... yplocka Dekoracja sali (1) Czy wiecie może "kobitki" gdzie można kupić już gotowe (np. związane balony)... sonatka