Oprawa muzyczna ślubu (3) Potrzebuję namiary na osoby/zespoły które spiewają na ślubach, warunkiem jest... Marcia Do ślubujących dziś i jutro! (12) dużo szczęscia, miłości i radości na nowej drodze życia! Bądźcie zawsze tak... asik 20 maj (3) To CHYBA ostateczne data. Szukamy odpowieniej sali, ale nie mozemy jej... Anusia***
Moze podroz poslubna do Pragi? (6) Ahojki J Jestem Polką, która zamieszkała w Pradze – przepięknym... Asia30 Gospoda Ostoja Łowców w Stadninie koni Siwa (1) byłam tam dzisiaj i się trochę zawiodłam. ogolnie wioska ładna, jeziorko,... Anusia*** tort - ile (6) Dziewuszki pomóżcie - ile tortu trzeba zamówić - nam proponowano 15 kg na 70... oli-wka 1 października w Św. Mikołaju (1) Czy jest ktoś na forum kto w tym dniu i w tym kościele będzie ślubował???... nita9 kto pamięta adres www??? ( fajne księgi gości ) home made (3) Halo!!! czy ktoś pamięta, albo może już sam skorzystał z oferty zakupu przez... nita9 zespol muzyczny (1) jezeli poszukujesz zespolu dobrego ba a nawet bardzo dobrego polecam... zachwycona Do Wizy... (2) Dziekuje Ci bardzo Elena... Makijaz na mojej buziuli baaardzo mi sie... SengA proszę o pilny kontakt (1) Bardzo proszę o kontakt Panią Dorote A. i Pana Adama B. , ślubujacych 27... StudioVideoTom Ślub już w tą sobotę!!! (7) Dziewczyny dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy, więc nie zajrzę już na forum... żaba Pytanko do woreczków z migdałami (21) Cześć mam nadzieję ,że mi podpowiecie jak Wy zamierzacie to zrobic a... Bea czyżby jakotako? (12) Czy u kogoś grał zespół Yacotaco? Jakies opinie poproszę. I ciekawe kto... August dlaczego nikt mi nie odpowiada (16) Witajcie Jestem nowa, zadałam kilka pytan i nikt mi nie odpowiedzial. Gdzie... yplocka dekoracja sali (9) Witajcie Jaka firma naładniej dekoruja sale. Mam wesele w novotelu i szukam... yplocka jak zwiazac te balony (7) witam podpowiedzcie mi jak jest to zrobione bardzo mi sie podoba i chcialabym... wisienka prezenty dla rodzicow i chrzestnych?? (30) hej dziewczyny, gdzies wyczytalam ze para mloda daje podczas wesela prezenty... Lenka-81 ktokolwiek widzial, ktokolwiek byl lub ma zamiar byc na swoim slubie bez welonu? (34) hmmm??? Soltera do mirabelki (7) Hej, w końcu odpisałam Ci na maila! alex