wino zamiast wódki (24) to jeszcze nic pewnego, ale tak chcemy, aby było wino zamiast wódki, do tego... amielka zwolnie sale na 17 wrzesnia 2005 (1) Witam wszytskich bardzo serdecznie.. Poniewaz nasza lista gosci na weselu... voytec6 zespół (13) Kochani czy macie jakieś namiary na dobry zespół, który dobrze gra i bawi??... sonatka
włosy (10) hej dziewiczyny czy ma któraś jakieś fotki z fajnymi fryzurkami na włosy... BeataB szukam marsza weselnego w mp3 (1) Hej, czy moze ktos mi przeslac na maila w mp3 nastepujace utwory: marsza... Afrodytka Kaszubska Strzecha (51) Ogladałam to miejsce kilka dni temu i bardzo mi się podoba, zamierzamy tam... Kati Nowa era - moze spotkanko ... (40) Moje drogie! nadchodzi nowa era. Forum zaczyna zalewac nowa fala kobitek... Soltera_23 "Moon River" (7) Czy ma ktoś mp3 z tymże utworem? A jeśli ma, to mógłby przesłać, proszę?:)... Czigra HOTEL ORLE (16) Poszukuje osób, które miały wesele bądź były na wesele w hotelu ORLE w... BeataB ślub jednak w kwietniu... (4) Musielismy zmienic date slubu,juz 3ci raz na kwiecien z kolei z paru przyczyn... slonko fryzjer ETC - p.Wiesia (7) Umówiłam się dziś do niej na czesanie ślubne, próbę i pasemka. Czy któraś z... Navonka winietki (21) czy ktoras was robi winietki?? jaki jest koszt?? gdzie mozna to zamowic? www Wesela w Hotelu Hanza (3) Hejka, Czy ktos moze mi udzielic jakichkolwiek infiormacji na temat wesel w... Anulka do BeatyB (5) hej;) czy Ty przypadkiem nie jestes z Zaspy? MRR fotograf w gdyni (1) witam wszystkich. czy moze ktos z was korzystal z uslug zakladu... magda23 rajstopy/ponczochy ecru:) (4) Hej, Czy ktoras z Was miala w dniu slubu pajstopy/ponczochy ecru? Gdzie... daggis Poszukuje sali na 90 osób.... (1) Poszukuje sali na 90 osób, najlepiej dużej tak aby na jednej sali zmiesiły... Madzioszka DJ (6) Witam, może znacie jakiegoś dobrego DJ. Najlepiej żeby był z trójmiasta lub... ds A czy ktoś ślubuje 27 sierpnia???? (51) ...... ........ ....... bo mam wrazebie ze jestem tutaj sama ........ Rozyczka 24-września (16) kto ślubuje we wrześniu??? jak bardzo jesteście zaawansowane z... oli-wka