suknia z kołem (8) Na innym ślubnym forum wyczytałam, że - chodząc w sukni z kołem - trzeba ją... Vena Knajpka i Zespół (6) Poszukuje jakiejs sprawdzonej knakpki z fajnym klimatem na wesele 22 lipca... Sebek etykiety na butelki (8) czy ktoś się orientuje gdzie można kupić etykiety na butelki z nadrukiem... BeataB
czy jest tu jakis administrator? (5) bo to co tu sie dzieje przerasta ludzkie pojecie! zróbcie porzadek lub... Asiunia 20 sierpnia (9) Witam wszystkich po moim urlopiku.Póki co mogę powiedzieć że nasz ślub,wesele... alex Koncert w piątek zamienię bilet:( (2) Mój mąż i tata idą na koncert do A2, a ja dostałam z pracy bilet do A2. Cena... mila29 kwiaciarnia przy ETC (20) Mam pytanie - czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z kwiaciarnią, która... Oska KWIATEK WE WŁOSACH (19) Czy w kwiaciarni zamawia się się specjalnie kwiatka ażeby wpiąć go we wlosy -... Martica kłopot z menu! (10) mam do Was pytanko, czy na Waszych zamówieniach menu z knajpek i restauracji... pasadena B&W (23) Dziewczęta, juz jakiś czas tu zaglądam i "wyłuskałam" wiele informacji, które... sonatka mowa kwiatów (6) Mowa kwiatów Pochodzi z kalendarza kobiecego pisma "Bluszcz" wydanego w... ::Marta:: do jolly (9) jolly i jak tam przygotowania???hotel alma???powiedz czy twoj narzeczony to... angel przyśpieszyć miesiączkę (7) Jak przyśpieszyć miesiączkę chociaż o pare dni - ktoś ma jakiś złoty środek? Kasika dodatki do sukni (1) mam do sprzedania weloni rekwiczkiw kolorze ecru kami Gościniec w redzie (1) czy ktos słyszał o tym miejscu ??? monalizka gdzie można sprzedac/wstawic suknie slubna? (4) Jestem już po slubie i nie mam co zrobi z suknia ślubną. Może wiecie czy jets... dorka zaproszenie-zawiadomienie (2) Kochane Forumki, wiele razy udowodniłyście że można na Was liczyć, że żadne... pasadena gdzie kupić rękawiczki (13) właśnie mierzyłam do mojej kiecki długie rękawiczki (przyniosła koleżanka,... oli-wka Makijaż i fryzjer Gdańsk- pilne (13) Hej :-))) Czy któraś z Was mogłaby mi polecić miejsce gdzie mogę zrobić za... Jagienka Jest mi bardzo przykro :-( (9) Dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja mama jest przeciwko mojemu K. Jest mi z... aaggaa