działo się w Katedrze Oliwskiej.... (6) Byłam dziś w kościele na ślubie jednej z forummowiczki w Katadrze Oliwskiej... Martica fryzjer... ale dla mezczyzny (8) Hej, Wydaje mi sie, ze jeszcze zadna dziewczyna nie poruszyla tu watku... daggis drżyjcie-nowy facet na forum! (5) Witam wszystkich! Więc chodzi o to jak w tytule napisano. Jestem przyszłym... Michał
restauracja "U Józefa" (2) Ostatnio natknelam sie na taka restauracje,miesci sie ona w hotelu Lucky na... slonko życzenia na 19.08 i 20.08 (16) najbliższy weekend to 19.08. (piątek) i 20.08. (sobota) - czyli czas... andzia hotel ALMA1 w Sobieszewie-jakie doświadczenia, wrażenia? (3) witam, na 16 wrzesnia 2006 roku planujemy ślub, jestesmy juz prawie... Jolly To już za parę godzin ;) (11) Witam wszystkich. Właśnie kończę składać muzykę na nasze dzisiejsze wesele... Scully&M ciarki mnie przechodzą (6) Jak liczę, ile pieniędzy pójdzie na weselicho, to aż mnie ciarki przechodzą... Vena hotel dal (5) czy ktoś z Was miał wesele w hotelu dal? chciałabym dowiedziec jak tam jest? mała77 Trójmiasto - Młode Mężatki (7) nie pamięta wół jak cielęciem był....... chinka Zespół 1plus2 (1) Czy ktoś się ostatnio bawił z zespołem 1plus2?? Proszę o opinie. Aniap To juz za tydzien... (15) Czy to normalne, ze nie czuje sie tego, ze to prawie juz!!! Bardziej... Karola81 kto zna ten zespół???? (2) Witam! mam pytanie. Czy ktoś z was zna zespół ,,GRAM SAM + 1"? Jeśli tak to... dziubas ile szampana? (9) Mamy ślub cywilny i wesele na 40 osób. Na ślub cywilny może przyjść oprócz... Vena sprzedam suknę ślubną (1) Sprzedam suknię ślubną z kolekcji 2005 - Urszula Mateja. Rozmiar 34-36,... daria Zastanawiam się nad kilkoma knajpkami. Pomożecie? (7) Zastanawiam się nad kilkoma obiektami na Wesele. Poniżej wstawie linki.... ::Marta:: Stylowa panna młoda (1) Wiadomo, że to co charakteryzuje pannę młodą, to jej suknia. Tradycyjna, czy... aaggaa niezbędnik (13) był już taki wątek kiedyś, ale nie mogę go odnaleźć (pewnie cierpliwości nie... atama ticker.. POMOCY ;( (5) Wiem, wiem było już o tym wielokrotnie.. ale najwyraźniej mam peoblem z... Lamia kto slubuje 27 sierpnia?:-) (25) dziendobry dziewczyny:-)mam pytanko, ktora z Was dolacza do listy slubujacych... 25 latka