podziękowania (7) hej dziewczyny czy któraś może wi gdzie kupię podziękowania w formie książki mariol kartoniki na ciasto (14) Czy ktoś jest mi wstanie odpowiedzieć gdzie mogę kupić w Gdańsku kartoniki na... kal Kto dzisiaj w Rodizio w Gdyni???? (1) Hej! Pytanie jw, a dokładnie chodzi mi o zespół i relacje jak sie spisał...... asik
pomarudzę sobie trochę (3) Wczoraj pojechaliśmy odebrać obrączki. Zakupiliśmy je w firmowym salonie,... Vena Pomocy!!! Wieczór Panieński (3) Witam!!! W sobotę idę na panieńskie do mojej koleżanki, jestem świadkiem. Czy... aniazzz kto się jeszcze nudzi????;) (18) właśnie siedzę sobie w domku i taka cisza...rodzice pojechali po kreacje na... mmegi Termin ustalony :))) (6) Hurrrrrraaa!!! Już na bank wiemy, że mamy wesele 5 sierpnia 2006 roku.... sonatka Coś pysznego (19) Kiedyś, kiedy na forum bywała jeszcze Witch, wyczarowywała różne przydatne i... ma.sia śniadanie po weselu (7) Zamiast poprawin robimy długie śniadanie:)) o godz. 12.00, dlatego, że goście... Vena kto ma zbędny tiul (10) cześć wszystkim forumkowiczkom. pamiętam, że kiedyś przewijał się wątek... gonia soczewki (16) Czy mozecie polecic jakis salon optyczny gdzie robią badania i dobierają... nisia94 Szarlota w Kościerzynie (6) A czy ktoś miał lub będzie miał wesele w Szarlocie? Tinymagda Inspirracja do fryzury (2) Bardzo proszę, prześlijcie mi jakieś strony z fryzurami slubnymi, jutro ide... MadziaSzerszeń stres? (18) Pisze anonimowo, co by nie znalazl mnie tu moj Przyszly i nie zrobil kolejnej... :( PRZESĄDY I OBYCZAJE ŚLUBNE;) (15) Może zabrzmi to nieprawdopodobnie, ale panny młode najczęściej boja się... MALENA bukiet ze storczyków? (15) czy macie jakieś fotki bukietów ze storczykiem? lub kombinacji bukietów w... Marika PROGRAM TVN Style - poszukuję chętnych... (7) Witam serdecznie, Przygotowuję program ("Miasto Kobiet") w telewizji TVN... Maria zawiadomienia dla współpracowników (10) Czy wszystkim w pracy powinnam wręczyć zawiadomienie? Czy wystarczy, że dam... Vena do wszystkich forumek... (11) witam! dawno się nie odzywałam, ale juz nie mogę tak spokojnie na to... Anusia*** jaki wybieracie samochód i skąd? (17) j.w :) MALENA