wieczór panieniński-ostrzezenie (12) wiatjcie drogie forumki, jestem czestym gosciem na forum, choc niewiele sie... mag aby ślub był udany... (5) Każda para stając na ślubnym kobiercu wierzy, że ich ślub będzie udany. W tym... ::Marta:: Makijaż ślubny z dojazdem do klientki (9) Kosmetyki używane pzreze mnie to:podkładyEstee Lauder-podkład wytrzymujący... LENA25
Miejsce podobne do Kaszubskiej........???? (3) .......Strzechy tylko trochę bliżej Gdyni. Pilnie poszukuję. Jeśli ktoś wie... dziubas 17 września jak przygotowania?? (7) kto ślubuje 17 września?? Dziewczynki został miesiąc i 1 dzień :) jak... Lidkaa makijaz u megi - pytanko (7) Czy moglby sie ujawnic ktos kto mial makijaz u megi... plissss........ Soltera ślub cywilny (6) Jaki czas wczesniej w przypadku ślubu cywilnego dziewczyny rezerwowałyście... slonko kto ma wieczor panienski 27.08?? (1) dziewczyny która z was ma wieczor panienski 27.08?? i gdzie sie bawicie? byc... habibi Gdzie... (4) Gdzie mogę umiescić na weselniku, że mam do sprzedania wazony na kwiaty?... Kaśka Jak wyglada slub bez mszy?? (6) Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada slub bez mszy??? aaggaa kto ślubuje 10 wrzesnia (17) hej czy ktos ma ten wielki dzień też 10 września mariol Ktokolwiek widział... KRAWATY GŁADKIE (7) Jak w temacie, czyli, czy ktoś z Was podczas poszukiwań gajerów, koszul,... Triss Panorama GDYNIA ktoś zna? (3) Czy ktoś był na Weselu w Gdyni na Kamiennej Górze w Panoramie? Ktoś może z... ::Marta:: DOBREGO FRYZJERA poszukuje!!! (5) DOBREGO FRYZJERA poszukuje!!! Gdynia - Sopot. Szczególnie zależy mi na... Agassi Wesele w Hotelu Nadmorskim ktoś ma lub miał? (4) Proszę o opinie! ::Marta:: Rocznice ślubu (5) Nowożeńcy nie myślą jeszcze o rocznicach swojego ślubu - oni liczą godziny,... aaggaa maj 2006 (6) Witam Was dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!11 skoro powstał wątek zaślubin... gocha do mężatek (5) Z Waszego doświadczenie, co zmieniłybyście gdybyście mogły cofnąć czas i... misia biała wybielanie zębów (12) czy mozecie polecić mi coś bezbolesnego na ładne i szybkie wybielenie... andzia fryzurka - niski koczek (3) Dziewczyny, macie moze adres jakies stronki z fryzurami slubnymi? Konkretnie... Lidzia