napoje na wesele (4) W tym tygodniu muszę kupić: - soki - napoje gazowane - Cola, Fanta, Sprite... lulu Jak dlugo trwa wizyta u fryzjera (3) Ile trwa wizyta u fryzjera - jak to było u was? Ile czasu zajmuje czesanie koka? jolanta latynosi (9) ostatnio wzielam namiary na fajny latyoski zespół i bylam na ich koncercie w... asia 28
małe wesele (22) Czy któraś z was robiła małe wesele, chodzi mi o koło 40 gości, jak wam to... monalizka Just - wiktoria (52) witaj just! fajnie że napisałaś.to dobrze że są takie opinie a zastanawiałaś... wiktoria co w US po ślubie? (1) Czy wiecie, co trzeba załatwić po ślubie w Urzędzie Skarbowym? Vena mp3 na poprawiny (2) Włąśnie okazało się że na poprawinach będziemy musieli sami puszczać muzykę,... lulu Co myślicie o... (1) Co myślicie zorganizowaniu przyjęcia w Hotelu Venus w Łapinie. Czy ktos już... grzesiek paznokcie (2) Coraz blizej do wesela a ja mam problem z lamiacymi sie paznokciami :(( Nie... lulu S P O W I E D Z (3) Czy świadkowie muszą mieć karty spowiedzi? Dorka ALIBI (9) wiem, zę tego typu wątkó było już wiele, ale znalazłam tylko jedną opinię na... andzia 20 sierpnia;) Jak Wasze przygotownia...? (32) No właśnie, jak? Na jakim etapie jesteście? I co ze stresem...?;))) Anulka Super sala weselna (7) Właśnie dziś z przyczyn ode mnie nie zależnych musiałam zrezygnować z... Bzdziuch text piosenki Farby (4) Pilnie poszukuję textu piosenki na 1-szy taniec "Chcę to zostać" Farby. z... Anulka ślub 20.08 w kościele pw. brata Alberta na Zaspie (4) no właśnie czy któraś z Was ma ślub w tym kościele 20 sierpnia 2005 roku:)?!... ANUSIA co to jest ten ticker (3) Czy ktos mi może wytłumaczyć co onzacza to pojęcie ticker? do czego służy?... Doti Moja księga gości (1) http://img353.imageshack.us/img353/1811/dscn01476cl.jpg Wszystko jest w... alice_springs Kto siedzi kolo pary mlodej? (3) Kto siedzi przy parze młodej? Czy świadkowie wznoszą toast przed obiadem?... Tinymagda spowiedź 14 lub 15.08 (5) Mam prośbę - gdzie spowiadają w najbliższą niedzielę lub poniedziałek... daro Karaoke-polecam (4) Dla wszystkich Szczęśliwców,którzy jeszcze przed... Świetna i chyba dość... dzwoli