Czy to nie za późno na rezerwację kościoła? (12) Mam zamiar wziać ślub w czerwcu przyszłego roku. Rynek usług weselnych... Sniezka napoje - gdzie kupowac? (24) Gdzie jest najtaniej? Co polecacie? Ile litrów na osobę? /z poprawinami/ nisia94 dodatki do sukni (1) mam do sprzedania welon i rekawiczki w kolorze ecru, raz uzywane kami
kościół mały na oksywiu i o klubie oficerskim (8) Bym chciała się czegoś dowiedzieć o kościele na Oksywiu, czy robią jakieś... monalizka Zaścianek (4) Kto zna namiary na to miejsce w Chwaszczynie? Opinie mile widziane dzwoli życzonka (9) dla tych przyszłych mężatek, które w dniach 12, 13, 14 wychodzą za... aneczkal trochę romantycznie...z innej beczki (10) właśnie gotuję obiad dla mojego narzeczonego...tak sobie właśnie pomyslałam,... Anusia*** NOC POŚLUBNA!!!!! ( do mężatek) (37) Kilka moich koleżanek, które są już po ślubie tak sie szykowały na noc... MALENA pytanie dla mężatek z poczuciem humoru:) (28) Dręczy mnie jedna kwestia. Suknia z kołem i drapowaniami, mała toaleta i... Vena Pomóżcie mi to wszytsko pojąć i uporządkować !!!! (6) Ponieważ zamierzamy wziąść slub za rok w grudniu , zadzwoniłam dzisiaj do... MALENA Kolor kwiatów do sukni cappucino (12) Poradźcie dziewczyny z jakiego koloru kwiatów zrobić wiązanke do koloru sukni... wiktoria Czy u kogoś w tym roku grała 'VIVA" (23) proszę o odp. pozdrówka, Ania Anulka ile ciasta? (13) jakie ilości ciasta (oprócz tortu) zamawiacie? będę miała około 60 gości. czy... basildon Jakie obowiazki ma druhna? (3) Jakie obowiazki ma druhna? Chodzi o przygotowania, slub, wesele... szajen gdzie sadzacie drugą połowę świadków?? (15) Jak w temacie? iza Gdzie plener? (20) Kochane Forumki, zdradźcie miejsca swoich sesji :-) Za niecałe 2 tygodnie ten... Agnex do Magda23 (2) Hej, prosze o namiary na zespół music star, wysłąąłm tez maila do ciebie... asik Jakie nazwisko po slubie - wszystkie za i przeciw (29) Zastanawiam sie jakie nazwisko przyjac po slubie. Czy wasne + meza, czy tylko... Nidia zapowiedzi (7) mam jeszcze pytanie o to ile i czy daje się w kopercie za zapowiedzi w... Marika W czym do cywilnego ?? (71) Hej hej koleżankom w temacie :) ale przede wszystkim chciałam się... yuki24