PAPILIO (3) hej dziewczyny czy któras z was wi może gdzie w trojmieście szprzedają... mariol co za pogoda! (14) Nie wiem czy to ważne - zerkam za okno i albo wieje, albo pada, szaro i buro... Witch When I'm 64 (2) A zastanawiacie się czasem: When I get older losing my hair Many years from... ma.sia
z serii pytań zdesperowanej Panny Młodej (8) Jako że czas leci i termin się zbliża, przychodzą mi do głowy coraz... Vena 1 październik - jak przygowania? (5) Kto ślubuje 1 października? I jak Wam idą przygotowania? Bo ja mam wrażenie,... Vena kto slubuje kwiecien 2006? (5) kto slubuje 29.04.2006? aniaslawek śpiew,skrzypce organy na Ślubie.... (1) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... Weronika28 ślubujące w kościele w Brzeźnie 17 września (4) Ja sama będę brała ślub w kościele w Brzeźnie 16 września - piątek i... Rudda moje zdjęcia (44) Nie chcę tam zasmiecac, to umieszczę je tutaj:... monika1 Wesele w zamku w Rzucewie (10) Witam Was! Czy ktoś zna może opinie na temat zorganizowania wesela w zamku w... atena1205 szukam sali na 100osób (7) doradzcie-szukam sali na 100-120 osób w okolicach 3-miasta(dobra... dzwoli latynoska kapela (12) Tydzien temu mialam impreze weselna i grala dla nas kapela rodem z ameryki... andi szybciutko polecajcie mi dobre zespoły (3) na prawde szukam fajnego kontaktowego i kultyralnego zespolu na... Asiunia Wróciłam z wakacji (3) Własnie wroiłam z wakacji, moż enie wszyscy będą zadowoleni, ale już jestem z... monika1 Kosmetyki (11) Dziewczyny, jako że zakupiłam kilka polecanych przez was, ale porozrzucanych... Izak28 Zastępczy sprzęt u wideo/fotografow. (3) Hej, ostatnio jestem na etapie wyszukiwania kamerzysty i fotografa, i oprocz... Aguna niepełnoletni świadek??? (6) mam ślub za rok i jest dla mnie oczywiste, że moim swiadkiem będzie moja... Anusia*** dezodorant? (24) Dziewczyny!! tak się zastanawiam czy macie jakies super sprawdzone... quirin juz 2 lata stażu:-) (2) teraz pomagam siostrze,ale jeśli szukacie rewlacyjnego fotografa,który robi... dzwoli do Monika1 (2) Moniś, plisss daj na priva jakiś kontakt do nich, bo nie mogłam ich... asik