Słowacja lub Czechy (15) Czy ktoś zna ciekawe miejsca (i tanie) miejsca na Słowacji lub w Czechach?... Vena czy jest na forum ktoś z Lęborka? (4) Podczas pogaduch na forum "spotkałam" parę znajomych dziewczyn z 3miasta... Vena gdzie kwiaty w Wejherowie? (6) Gdzie w Wejherowie można zamówić fajny bukiet slubny? obserwatorka
kamerzysta z gdyni (3) czy ktos moglby mi polecic jakiegos ciekwego kamerzyste z gdyni- oczywiscie w... magda23 POMÓŻCIE (5) Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z załatwieniem dokumentów po ślubie -... Martica Co w tym dniu jest dla Was najistotniesze??? (7) piekna suknia, rodzice, kościoł, prezenty..... co???? jak sie w ty nie... Larozette trwały błyszczyk lub pomadka - wiem, że już było o kosmetykach:) (10) Dziewczyny, wciąż nie wiem czy będę się malowała sama czy skorzystam z... Vena BEZNADZIEJNY FRYZJER!!!!!! (4) SŁUCHAJCIE MOJE DROGIE I MOI DRODZY!!!!!!!PRAGNE WAS OSTRZEC PRZED... Robaczek odebraliśmy fotki... (9) ... i jesteśmy zachwyceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są... meja 13 sierpnia (7) kto slubuje? jak Wasze przygotowania? jak stres? wesele do Aneczka 111 (4) Hej, Wysłałam do ciebie maila, czekam na odpowiedź, plisss, Pozdrowionka ;o))) asik już po-wrażenia i polecenia (11) Szybko mininęło te pół roku na Weselniku, choć głównie dzień zaczynałam od... Aneczka111 Kto miał wesele w LIVALU ?? (1) Witam, mam pytanko, czy któraś z Was miała wesele w Hotelu Lival? Czy... Emi81 ile soków na osobe? (15) Forumki! Ile miałyscie albo zamierzacie kupic sokow i innych napoi na wesele... habibi Kto wie ? (4) Witam, szukamy miejsca-sali na wesele, łącznie z noclegami dla 110 osób w... jolly to juz rok!!!!!!!! (4) 14.08 bedziemy obchodzic rocznice(minelo baaaardzo szybko!!!). chcialabym dac... szaga Półtorej Gościa (1) Czy ktoś z was może powiedzć cos o orkiestrze Półtorej Gościa? Czekam na... agus Gdzie WeSeLe??? (3) Witam! ja jetsem daleko w polu, ale powoli przymierzamy sie do slubu. Myslimy... martatymi co myślicie o kapeli Musica i panie Marianie? (1) czy oni grali u was albo będą grać? MALENA Kosmetyki firmowe (53) Witajcie jesli ktoras potrzebuje pieknych firmowych kosmetykow takich firm... Aggie