Chata Mysliwska "Pod Sokołem" (9) Czy ktoś z tu zaglądających może mi powiedzieć coś na temat Chaty Myśliwskiej... falfi wesele w Chłopskiej Chacie w Gdansku (1) w sierpniu przyszłego roku mam wesele w Chłopskiej chacie w Gdansku na placu... amielka Torebka - gdzie jest duży wybór ????? (7) j.w. miki 98
Warszawa (6) macie namiar na autko do ślubu - taką warszawę z okrągłym tyłem (ponoć jest... oli-wka wieczorek panieński (14) babeczki-w sobotę orgnizuję wieczór panieński.chcę go zrobić w dyskotece. czy... mmegi suknia ślubna (12) Czy wiecie gdzie w Trójmieście można przymierzyć, kupić suknie Cymbeline??... Andzia zakłady krawieckie (16) prawdopodobnie będę szyła sobie suknię. czy może mi ktoś polecić naprawdę... Anusia*** gdzie welony w Gdańsku? (2) Gdzie można kupić tanie i ładne welony w Gdańsku?? Interesują mnie mgiełki. W... Oska Cymbeline Racine (6) po 16.09. sprzdam suknię Cymbeline Racine rozmiar 36\38 na wzrost... Aasia salon sukien Marietta (18) Cześć! Jestem tu nowa. Wychodzę za mąż w przyszłym roku. Czy ktoś orientuje... dziubas stoły (2) zastanawiam sie nad tym jak beda rozsadzani nasi goscie. mamy stol podkowe-... nysia zyczenia dla slubujacych 5 i 6 sierpnia (16) Kochane Forumki!!!! aja, hexe, shella i wszystkie slubujace dzisiaj i jutro... elajza dekoracje z tiulu (8) Czy posiadacie zdjęcia dekoracji sali, w tym wejścia na salę z tiulu lub... Vena VIVA (1) Co myslicie o VIVIE w Sopocie, poniewaz zastanawiam sie czy nie zrobic tam... just Wesele w Hotelu Bartan-Sobieszewo (6) Prosze pomozcie zebrac mi opinie na temat organizacji wesel w Hotelu Bartan.... Anulka gdzie jest kwiaciarnia Eustomki??? (31) Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie? ama kolejność tańców w czasie wesela? (10) To w zasadzie pytanie od mojego lubego... Może ktoś nam pomoże - czy istnieje... smakjapka Wiązanie balonów (9) Ja wiem, ze ten watek gdzieś był, ale nie moge go znależć. Tam jedna... Kaska dodatki do sukni (3) mam do sprzedania welon i rekawiczki w kolorze ecru raz używane kami pompka (20) Czy wiecie skąd można pożyczyć elektryczna pompkę nadającą sie do pompowania... alex