poszukuję.... (6) Drogie forumki poszukuję wykresu gdzie mogłabym zaznaczać temperaturkę ciała... aneczkal Piekna suknia do Ślubu Cywilngo S_P_R_Z_E_D_A_M (21) Mam do sprzedania Cudowną sukienkę Wizytową.Idealna na Ślub Cywilny dla... Agnieszka27 młodzieżowy zespół do kościoła (8) Było już o organistach,skrzypaczkach i innych....,a ja szukam młodych... Aasia
wystrój sali (14) Mam dwa pytanka,pierwsze jak uwiązać balony zeby powstały sznury balonów.A... alex Goście odmówili - co robić? (25) Dziewczyny czy byłyście w sytuacji, żę goście odmówili przyjścia na wesele z... żaba jaka pogoda 13 sierpnia (6) No właśnie, macie jakieś prognozy? Mam tylko nadzieje że nie będzie lało, bo... anias Bardzo pilne (15) Dziewczyny, proszę o pomoc. Pilnie poszukuję salonu we Wrzeszczu gdzie... Anulka do Robalka (6) Co się stało, ze ślub odwołany? Doszły mnie takie wieści...:( Vena dekoracja kościoła - dywan (29) Witajcie Potrzebuję rady: kościół, w którym mamy ślubować ma dość brzydką... oli-wka kwiaciarnia w Gdyni (25) Mam pytanie zwłaszcza do dziewczyn, które są "po". Jako że pojawiły się... Izak28 Meskie tance!!! (1) Hej dziewczeta, Siedze sobie wlasnie w domku, a moj szaleje gdzies na... mar Wiązanie balonów (4) Kiedyś był wątek o sposobie wiązania balonów, ale chyba juz go nie ma:(może... alex sposób na szybkie spisanie protokołu ;-) (1) Sciągnąć protokół z neta, wkleić do worda, wypełnić go na kompie, wydrukować... alice_springs Kolejnosc zdarzen :) (12) Poradzcie jaka jest kolejnosc po kolacji: krojenia tortu, rzucania kwiatow i... Nidia Dobra kwiaciarnia w Sopocie (12) Mozecie poradzic? A poza tym, kiedy kupujecie kwiaty? W dzien slubu, dzien... Nidia kiedy jest spotkanie mężatek Forumek? (4) hej aForumki, na kiedy jest planowane i gdzie spotkanie wszytkich chętnych na... pasadena pomocy (7) Dziewczyny pomocy jak mam zachować ten znaczek omierzający czas na stałe... wandzia do shelli :) (2) To juz jutro ten ważny dzień :) Życzę Wam dużo usmiechu (nawet jesli niebo... quirin 6 sierpnia :o) (43) Jak juz prawie wszystkie soboty sierpnia były to ja dodam jeszcze tą której... shella pogoda w sierpniu (24) Dziewczyny! Znacie jakąś rzetelną stronę z długoterminową prognozą pogody?... atama