paznokcie-szukam (6) Szukam dziewczyny robiacej akryl kolorowy i z brokatem. Najlepiej z Gdanska... *Majeczka* Potrzebuję informacji o Posejdonie!!! (17) Jesteśmy na etapie wyboru miejsca, generalnie jesteśmy prawie zdecydowani na... Clio Palac w Leznie (13) Witajcie Nieczesto pisze swoje opinie na forum, jednakze chcialbym Wam... mm
Rezerwacja sali (3) Mam pytanko. Czy przy rezerwacji sali zawsze trzeba płacić zadatek czy można... maglenka Restauracja Rucola - Sopot (2) Co sadzicie o tej restauracji? Czy ktos byl tam na weselu? Nidia kozi gród (7) Witam! trafiłam na stronę pensjonatu Kozi Gród i chyba pojade zobaczyc jak... Anusia*** sala w Robakowie (3) Czy ktos ma może zdjecia sali w Robakowie? nie byłam tam jeszcze. czy jest to... Anusia*** łapino (4) Czy ktoś słyszał/miał wesele w Ośrodku Szkoleniowo Wypoczynkowym (dawny... łatka gdzie zrobic wesele ? (24) Kochani ;)) szukamy miejsca na wesele dla 90 osób, i to z noclegami możecie... doris DZIEWCZYNY POMÓŻCIE !!!!!!!! (2) Dziewczyny pomóżcie mi... Moja siostra wychodzi za mąż i tata prosi mnie,... Anita80 jubiler - pierscionek zareczynowy (4) Hej! Czy mozecie mi polecic jakiegos jubilera z Gdanska? Pozdrawiam anon Wiecie co? (15) Dzis sie wkurzylam... Wynajmujemy mieszkanie i marzymy o swoim, ale te... Forest Masz już pomysł na fryzurę Ślubną???a bukiecik??? (5) Witam wsztkie przyszłe panny młode.. Czy któraś z was ma juz pomysł na... anabel halka do sukienki...poszukuję (1) Dziewczyny poszukuje halki do sukienki. Powinna być na dwóch kołach i mieć... nina_k Piekna sukienka na sprzedaz (14) Sprzedam piekna suknie slubna (dwuczesciowa, ze stola) po 20 sierpnia. Byla... Nidia lapino (3) hej ja mam wesele w łapinie 10 września, ale niewiem jak tam jest wygląda ok,... mariol wiązanka ze storczyków, lilii i róż (16) Ślub 1 października. Wymyśliłam sobie wiązankę z białych lilii, storczyków i... Vena Wiązanki Ślubne...we Wrzeszczu (57) Poszukuję, dobrej kwiaciarni najlepiej z usługą dowozu do domu z Wrzeszcza... Anulka powitanie chlebem i solą (14) Mam pytanie: czy może mi ktos napisać co mają powiedzieć mamy na przywitanie... KALA co z poduszką na obrączki? (2) Będziemy mieć ślub cywilny. Czy powinniśmy zakupić poduszkę na obrączki? Czy... Vena