alkohol (24) czy ktoś zna jakieś hurtownie alkoholowe w Gdansku lub okolicach gdzie mozna... BeataB czerwcowe panny mlode 2006 (5) Czesc Dziewczyny! Sa juz lipcowe, sierpniowe i wrzesniowe, a co z... Karolka Czardasz w Luzinie super wesele (3) mogę polecić, byłam w sierpniu na weselu było super ,fajna okolica,dużo... Gośka
Leźno (2) Czy ktoś urządzał wesele, lub był gościem w pałacu w Leźnie? Zasatnawiam się... Prima wiersz na wieczór panieński (6) Zna ktos moze jakis ciekawy wiersz na ta okazje? gregor jak zmniejszyć zdjęcie? (5) babeczki chciałabym dać ogłoszenie do weselnika o sprzedaży sukni ślubnej i... mmegi Szukamy fotografa i DJa na 17 wrzesnia (6) Szukamy fotografa, ktory 17 wrzesnia w Jastarnii zrobilby nam zdjecia w... Wojtek&Karolin Dyskryminacja? (1) Dlaczego nie mogę dodać ogłoszenia w dziale sprzedam suknię. Nawet samego... Czarna fajne wesele (1) byłam w czardaszu w luzinie na weselu moge polecić było b.fajnie jolcia pani fotograf Andryszkiewicz (23) podobają mi sie zdjecia pani fotograf Anryszkiewicz z Gdańska Oliwy. Czy ktoś... jolcia crazy (3) aj znowu zapytam czy ktoś zna może ten zespół mariol Koncert Jeara (34) Troche z innej beczki... pilnie POSZUKUJĘ biletu na KONCERT JEARA!!! Może... asik pomózcie (14) Mama małe pytanko bardzo chcielibyśmy sie pbrac w grudniu tego roku ale z... pmagdalena Gdzie Dekoracje. (2) Poszukuję dobrych dekoracji - sali i kościoła - proszę o namiary - na 15... Robot crazy (11) hej bardzo proszę o opinie o zespole crazy dzięki mariol sala novotel (1) Czy ktos mial tam wesele? Moze macie fotki. Bardzo prosze. A jak tam bylo?... yplocka drzewka dla rodzicow (1) czy ktos tu pisal kiedys, ze dal w dniu wesela prezent rodzicom, ktorym byly... daggis pilnie poszukuję walczyka labada!!! (2) Witam, pilnie poszukuję walczyka labada w formie mp3. Ślijcie na priva. Będę... Vena KUPIE SUKNIE WIECZOROWĄ - nie ślubną (2) kupie sukienkę wieczorową najchętniej od kogoś z gdyni, mój rozmiar to 36/38... frida jaka piosenka z dedykacją dla świadków? (5) Jaką piosenkę wybraliście, by zadedykować ją świadkom? Jakoś nie mogę się na... Vena