bukiety - wachlarze (28) Drogie dziewczynki! Jestem na etapie pod tytułem "ojeju jaki wybrać... meja zaproszenie po angielsku (5) Mam problem. Muszę wysłać dwa zaproszenia na nasz ślub w języku angielskim.... eos dylemat (8) hej moja kolezanka chce mi oddac swoja suknie- przepiekna, raz uzywana ale... nysia
Pod Lipami (11) A czy ktoś był może na jakimś weselu w restauracji Pod Lipami w Łęgowie? etna ślub w św. Jerzym (11) Dziewczyny, która z Was ma ślub w św. Jerzym w Sopocie? Byłyście już może tam... aanunia25 czy ktoś brał lub bierze ślub u Franciszkanów (7) bardzo proszę o informację dotyczaca załatwienia formalności przed ślubem ,... margaretka a może ktos cos powie na temat zabaw na wieczór kawalerski (13) na weselniku zdecydowana wiekszosc to Babeczki, wiec chlopaki laczmy sie!!!... Alojzy do Kisi i Anety!!! (9) czesc dziewczyny! jesli tu będziecie to proszę na maila o namiary na wasze... quirin ile ciasta??? (3) hej mamy problem, wesele zbliża sie milowymi krokami a my trochę w polu... Ronaldo bukiety - muszle (11) a teraz się trzymajcie, bo sama szok przeżywam :)... witch czyszczenie sukni (2) jeszcze raz o czyszczeniu bo z poprzednich watkow malo co sie dowiedzialam... nysia Macie auto do ślubu??? (3) Jeśli nie to mogę zaoferować przepieknego starodawnego mercedesa z 1967r.... Qbakon Krótka z przodu, długa z tyłu? (60) Bardzo proszę o propozycje sukni właśnie takich :) JJuż od dawna mi sie taka... Karolinka fryzjerka i wizażystka poszukiwane:) (10) Czy znacie jakieś wizażystki i fryzjerki(ów)z okolic gdańska, które/ych... mmegi Pilnie poszukiwana makijarzystka :) (3) Hej czy ktos moze mi polecic kogos kto zrobi mnie na bostwo w tym wyjatkowym... bacteria facet bez komunii? (13) hej dziewczyny moj facet nie ma komunii, a co za tym idzie i biezmowania.zna... Lenka-81 Palowa (18) ktos? kiedys? jakies doswiadczenia z Palowa? Jeziorko :) Jeziorko jakieś zabawy na wieczór panieński (2) słuchajcie na wieczorze panieńskim co można robić oprócz długich rozmów o... emka Fotograf-za ile? (14) Witam;-) Mam takie pytanie: na ile wyceniacie prace dobrego, wysokiej... mirka Zadanie swiadkowej a świadka (12) Ludzie pomóżcie jakie sa obowiązki świadkowej a jaki świadka!!!! wiecie coś... emka