Czy będziecie miały torebkę .. (30) No własnie Dziewuszki jak w temacie. Czy będziecie mieły torebkę na weselu... Kawa Hotel Królewski - proszę o opinie (8) Witam! Macie jakieś doswiadczenie z Hotelem Krolewskim na Ołowiance w... rar torty... (19) nie moglam znalezc watku o ciastach, dziewczyny jakie torty... sabra
dorozka (6) kto wie gdzie wynajac dorozke na wesele ???????????prosze o kontakt na email... kinia2025 Gdzie kupić bukiet z Kalle? (18) I w jakich miesiącach są w kwiaciarniach? ile kosztuja? mila29 zaangażowanie facetów? (16) hejka!! mam pytanie czy wasi mężczyźni angażują się w przygotowania do ślubu... ania23 Niebieska piosenka mp3 (4) Niebieska piosenka mp3 jjhghg weselna integracja obu rodzin (22) Zauwazylam, ze wspolne przyjecie nie zawsze zbliza obie strony; od panny i... Misio koronka na szyję (14) Dziewczyny, widzialyscie moze gdzies w trójmiejscie koronkową obróżke na... Czerwcowa Panna Młoda Gorset + dodatki (7) Dziewczyny poradzcie mi!! Będęmiała gorset "zawiązywany" na szyi (chyba... Aleks nauki przedślubne w Trójmieście (1) Witajcie! Polecam wszystkim narzeczonym nauki przedmałżeńskie w Matemblewie.... Marza zielona papuga - pilne! (12) ostatnio nie miałam szczescia do tego tematu, ale próbuje jeszcze raz bo do... nita9 różowe kwiatki (16) Cześć Forumowiczki! Wklejacie tu dużo bardzo fajnych zdjątek! A macie może... gunia różowe buciki (22) Hej Słonka!!! Co myślicie o różowych butach do sukni ecrue?? Oczywiście nie... Monia walentynki;) (5) cos milego :))) od samego rana, bo juz chyba spicie co?;) cos_milego:) jestdobrze suknia dla mamy (31) Szukam czegoś z naszych rodzimych stron, sukienek, garsonek, bo moja mamusia... Witch bukieciki (3) hej dziewczyny! mam problem z doborem bukietu. chcialabym niewielki... martunka jubiler w Rumii?? (10) Cześć. Czy macie jakies doświadczenia lub znacie opinie na temat jubilera w... basbo Co planujecie po weselu?? (25) Co planujecie po weselu??Podróż poślubna??Piszcie jakie macie plany. olenka80 zaproszenia (5) Dziewczyny ratujcie!! Szukam zaproszeń. Znacie jakieś sklepy w Gdyni? A może... ola23