jakie balony (12) Mam może błahe pytanie, ale zastanawiam się nad kolorami balonów na naszą... just lista slubujacych forumowiczow w roku 2005 (4) justys 27 sierpien justys Poprawiny-czy robicie? (33) Urzadzamy wesele w restauracji hotelowej, wiec poprawin nie ma w pakiecie... Oliwka123
Targi ślubne w Klifie? (17) Ktoś coś słyszał o targach w Klifie? W radiu coś mówili ale włączyłam na... Belle nauki przedmałżeńskie - sopot (2) czy ktoś chodzi na nauki w sopocie?? sonya a gdzie po ślubie Pomocy !!!!!!!!!!! (13) Jakie macie pomysły co po weselu? czy z rodzicami , a może sami . Moja mama... głucha suknia z farage - czy to naprawdę takie ryzyko? (27) Cześć Dziewczyny! Jak na pannę młodą przystało zawitalam do każdego (no... niezdecydowana orkiestra "energia" (3) Czy ktoś może słyszał coś pozytywnego o zespole muzycznym "energia" just Do Kasi (1) moglabyS mi podac numer telefonu do tej makijaZystki.Czy ona jeżdzi po domach... just Poradnia Rodzinna na Czarnej (3) Drogie Forumowiczki :o) na nauki przedmałżeńskie chodzimy do kocioła na... Ana kurs tanca (6) jakis czas temu pojawil sie watek dot. kursow tanca przed slubem. Nie moge... elajza Cosmopolitan Virtual (7) Kochaniutkie ! Czy słyszałyście o tym programie komputerkowy Cosmopolitan V.... SaLmA dylematy z sukienkami (25) mierzyłam dzis suknie w Agnes, których za Chiny nie moge znaleźć na necie (na... quirin bez welonu - a oczepiny? (13) Mam pytanie zwłaszcza do tych z Was, które na ślubie nie zamierzają mieć... Kasia11 Do Eweliny D. (1) Cześć :) Pisałaś w moim poprzednim poście o sensownym fotografie. Jeszcze raz... sisi TVN - wlasnie leci program o kursach przedmalzenskich (46) to tak w temacie slubu :-) elajza problem świadkowej (28) Moja świadkowa zapytała mnie ostatnio czy musi sie dopasować ubiorem ze... quirin Gwiazda Morza w Sopocie 23.04.2005 (1) Czy ktoś z Was bierze ślub w tym kościele? Gala grawer na obrączkach (1) Cześć Słonka!!! Bedziecie grawerować od spodu Swoje obrączki?!!! jeżeli tak... Monia ZLOTY UL ----CZEKAM NA OPINIE ,MOZE KTOS MA JAKIES DOSWIADCZENIE (12) dziewczyny bylam wczoraj na rozmowie w mojej restauracji , i jest ok .co do... sabra