alkohol (11) Hej Słonka!!! Jak dużo kupi alkoholu?? No nie wiem jak to liczycie?? Połówka... Monia zespól MIX MUSIC (6) czy ktoś zna zespół muzyczny MIX MUSIC? Będę wdzięczna za wszystkie opinie na... ula kto miał wesele na 30 osob (7) ile wydam na wesele na 30osob... może ktos miał juz takie ...lub będzie... zuzia
dziewczyny ocencie ta sukienke (52) http://www.classa.com.pl/p/gal/g111.jpg gaga mantylka!!! (1) Wyobrazam sobie ze jest to kawalek szerokiej koronki, ktora zakrywa wlosy,... Oliwka123 Remix-czy ktoś słyszał??? (1) Czy ktoś bawił się może przy muzyce zespołu remix z wejherowa??Grają... olenka80 piosenka na 1 taniec - FRANCUSKA (3) sluchajcie, strasznie bym chciala do 1 tanca miec piosenke francuska.... elajza diademy (6) Dziewczyne wiecie może gdzie można kupic diademy do włosów??? Zależy mi aby... milena pilnie potrzebny dobry fotograf!!! (1) poprosze o opinie i wzglednie oferty na maila fotografow aby trzaskali... Alojzy nauki u pallotynów (16) :) ktoś cos wspominał, że od lutego się zaczynają nauki u pallotynów koło... witch LEPIEJ KUPIC CZY USZYC ? (9) hej dziewczynki jak uwazacie czy lepiej jest uszyc sukienke czy nie zawracac... pippi23 Co sadzcie o ..........?? (23) Hej kochani chciałabym kupic suknie i zastanawiam się czy warto w... Zosia bedzie mama (5) skladajcie gratulacje naszej kolezance z forum - aggnie jest w ciazy i... pippi23 Alicja w Starogardzie (7) Hej! Czy ktoś mógłby mi podać adres salonu Alicja w Starogardzie Gdańskim... Jeziorko do gdanszczanek-warszawianek :) (19) Chaialbym Was zapytac o pare rzeczy :) poeniewaz chyba niektore z Was jezdza... jestdobrze zespół ????? (11) Mam pytanie czy znacie dziewczyny ( i nie tylko) zespół 1 plus 2? Czy ktoś... aja Gdzie kupie material na suknie? (24) Doradzcie prosze gdzie sa sklepy w Trojmiescie z bogatym wyborem materialow.... Misio Świadkowa ... (21) Miłe Forumowiczki, proszę napiszcie mi czy świadkową może być osoba, która... Aniulka slub cywilny, a prezenty (9) ciekawa jestem, czy gdy para planuje tylko i wylacznie slub cywilny, to... shirkus Czy ktos zna zespół REMIX z Wejherowa? (1) Czy ktos słyszął jak grają??W środę będę miała ich płytę, ale to nie to samo... olenka80