pałacyk Below -macie jakieś opinie na temat tego "lokalu"? (15) Witam Moje Serducha!! Czy znacie może opinie na temat pałacyku Below w... Monia Suknie ślubne na szydełku (5) Wy tu mówicie jak cieszko jest wydziergać bieliznę na szydełku, a co powiecie... pati KTO ZNA???!!!!!!!! (4) Kto z was zna Gościniec Maria w Borowie?!!! brzoskwinka5
znalazlam ladne suknie (15) http://afrodyta.olsztyn.pl/galeria3.htm ---sa tu piekne suknie mi... sabra Ach te salony-rece opadaja... (5) Na Targach dostalam kupon na 15 procent jesli umowie sie na przymierzanie... Maksowa kosmetyczka (9) dziewczyny czy macie jakies sprawdzone kosmetyczki - chodzi mi o osobe... zablakana owieczka MŁODZI MUZYCY - POSZUKIWANI (1) Szukamy młodej ekipy, która rozkręci nasze wesele. Na weselu będzie 80%... AnnaR Hipodrom-kto wkrotce? (11) Ostatnio bylo cicho o Hipodromie a szukam swiezych niusow i konkretow.... Maksowa Mam za sobą pierwsze nauki... :o)))) (7) Witam, byłam wczoraj na pierwszych naukach przedmałżeńskich :o) w kościele... Aniulka szukam fotografa (2) czy ktos może polecic mi dobrego fotografa?pilnie na 07.2005. andzia3 ślub o godzinie... (28) Drodzy Forumowicze! o ktorej bierzecie slub? nam zostala w terminie godzina... atama WKLEJAJCIE ZDJĘCIA WASZYCH SUKNI KTÓRE JUZ MACIE (174) KOCHANE, Nef nie wydała mi pozwolenia, ale spróbuje rozpocząć nowy watek.... meg1 kto wam dekoruje sale??? kogo polecacie??? (24) dziewczynki, chłopcy... czy juz wybraliscie firme lub osobe która udekoruje... meg1 bardzo wysoka panna młoda (66) Planuję na czerwiec ślub i wesele, z większością rzeczy organizacyjnych sobie... witch dobra drukarnia - zaproszenia??? (8) Jesli ktoś z Was drukował zaproszenia ślubne w drukarni godnej polecenia to... Iw dojazd gości (5) Dziewczynki! Czy jeśli Kościół znajduje sie ok 5 km od miejsca wesela... aja Najlepsze Stoisko na Targach Ślubnych (18) Proszę o wpisy na najlepsze stoisko na Targach Ślubnych . Sama się nie... CTX. kamizelka dla pana młodego- poddaje sie (8) Dziewczyny zwiedziałam caly Gdań w poszukiwaniu bialej kamizelki dla mojego... Czerwcowa Panna Młoda suknie z A (6) bylam dzis w salonie agnes , cudowny ten salon , mila obsluga i... sabra materiał na sukienusie :) (26) zdecydowałam się na uszycie sukienusi u krawcowej, ale zamarzyła mi się... warbuziak