gościniec Maria (2) Czy ktoś z was może robił wesele, albo był na podobnej imprezie w Gościncu... brzoskwinka5 dzieki wszystkim za szybka odpowiedz na moje dylematy co do (9) mam juz restauracje zloty ul . w sopocie zaq 120 zl . to chyba... sabra sukienki jakich firm? (3) Hej Dziewczyny, chcialabym jakos znalezc w necie swoja sukienke slubna, ale... Joa
Dekoracji _ Poszukuję lub dobrej Firmy. (2) Targi Ślubne w Gdańsku 2005 W jakiej jest cenie taki bukiet z tych kwiatów... Monika.M Dietka (17) Cześć Słonka!! znacie może jakąś fajną dietkę, taką, która pozwoli zgubić... Monia Wesele na Kaszubach (8) Witam!! Czy moze ktos organizuje wesele na Kaszubach? My szukamy fajnego... kajetano nauki na Łąkowej (5) Czy macie może telefon do tego kościoła, albo może ktoś potrafi mi w... Zuzka Chcę kupić suknię (8) Hejka dziewczyny.Niestety nie mogłam być na targach ( z tego co czytam nie... Lucyna DJ na lipiec (1) Szukam foajnych DJ na lipiec-słuchajcie-obdzwoniłam juz ponad 20 polecanych... Aneczka111 Prośba o "niebieską piosenkę" (12) wiem że ten temat był wielokrotniepowielany na tym forum. Ale mam wielką... Li_lu wystrój sali (33) A rozpocznę wątek :) wystroju sali. Wokół niego zawsze się kręcimy, ale wielu... witch DZIEWCZYNY JAK MOGE WLEIC SUKNIE DO WIADOMOSCI (2) PROSZE DAJCIE JAKIES WSKAZOWKI:):) sabra szukam Sali (2) szukamy sali na wesele z zapleczem kuchennym na terenie Gdanska.Prosze o pomoc. Ptysiek Suknia (6) Dziewczynki, nie chcecie zmienić konwenansów i wychodzić za mąż w kolorowych... Magol Jaki bukiet do tej sukni? (23) Witam, mam problem...jaki waszym zdaniem bukiet pasuje do tej sukni?... Gosia23 toasty (7) Znacie jakies toasty na czesc Rodzicow, Swiadkow, Gosci? marcinka firma dekoracyjna (7) Hej! Czy ktoś z Was miał do czynienia albo chociaż słyszał coś o firmie... anulka Opinie na temat fotografa (21) Kto może podpowiedziec coś na temat fotografa - Darka Śliwińskiego, który... Agnex autokar (1) cześc dziewczyny, czy macie już może załatwiony transport dla gości z... Andzia Poprawiny (11) Ostatnio spotkałam się z takim stwierdzeniem, że wesele jest dla rodziny a... AgaB