oplaty w kosciele (5) Sluchajcie, mam pytanko dot. oplat "koscielnych". Czy ksiadz, z ktorym... elajza nauki (4) Czy może ma ktoś informacje na temat nauk przedmałżeńskich, które odbywały by... Zuzka musznik+bukiet ślubny (7) dziewczyny, poradźcie: co łatwiej dopasować: kolor musznika do bukietu... Nacheba
SZUKAM DOBREJ KUCHARKI (1) Szukam sprawdzonej kucharki na wesele, jak macie jakies namiary to piszcie Aleks problem noclegowy (5) mamy problem emocjonalno - moralny. czy wypada poinformowac gosci ze za... kajetano Gdzie kupić dodatki do sukni? (19) Gdzie w Trómieście możecie polecić sklep/y z wyborem welonów, rękawiczek itp.... Misio zaproszenia/zawiadomienia (19) Dziewczyny (i nie tylko) mam pytanie: Czy do znajomych, rodziny której nie... aja pałacm w Lezie (2) zbieram opinie o pałacu w leznie igor.oliver dziewczyny!Macie tremę przed?? (24) Cześć Kobitki!! Słuchajcie macie tremę przed własnym ślubem?ja mam... Monia Dylemat (5) Jak delikatnie powiedzieć osobie, która bardzo szybko sie o wszystko obraża,... Aneta Kwiaty czy cos innego?? (8) chcialbym sie Was zapytac, czy macie jakis pomysl no to, zeby goscie na... Misio pary młode 2005 (35) wredoty jedne:) ciekawa jestem którzy z Was biorą ślub w sierpniu 2005 i... megi zima za oknem :)!!!! (51) Forumowiczki kochane, zerknijcie za okno!!! śniega pada!!!!!! a mi tak ciepło... witch Mieszkanko (9) Gdzie budujecie lub kupujecie mieszkania? Watek podobny byl, ale sie... Mloda Poszukuję Wartszawy (1) Poszukuję namiaru na fajnie odrestaurowaną Warszawę, bo właśnie takim... Zuzka Gdynia-noclegi dla gosci (1) Prosze o pomoc-poszukuje ok. 7-10 pokoi do wynajecia w maju, cena 100-150 zl... Oliwka123 wiosenno-jesienne panny młode :) (23) Dziewczyny - wychodzę za mąż 7 maj, a moja kiecusia odsłania ramionka i... warbuziak targi ślubne (64) CZY KTOŚ ORIENTUJE SIĘ CZY WJAZD NA TARGI W OPERZE JEST OGÓLNODOSTĘPNY? nefretete421 PUSZYSTA SZUKA KRAWCOWEJ w celu uszycia sukni (9) Szukam krawcowej,solidniej,z pomysłem,doświadczonej w szyciu sukien ślubnych... Pluszowa potrzebny DJ, fotograf i kamerzysta (7) Witamy! Potrzebujemy na wesele DJ-a, fotografa,kamerzystę. Data wesela:... ^Martunka^