hevelius czy novotel? (18) jako w temacie !!! piękne dzięki za opinię :) pamfilia MUZYKA :) (3) jeśli ktoś się zastanawia co puścić na pierwszą, ostatnią piosenkę :) to... witch poszukuje sukienki :) (10) witam :) moze ktos widzial w trojmiejskich sklepach / salonach z sukniami... spiochu
Wideo Tom (21) Czy możeci mi napisać coś o usługach p.Tomka z Zaspy? Głównie chodzi mi o to... Asia Noc poślubna...gdzie ? (13) Nie robimy wesela w hotelu to też nie mamy możliwości na pokoik hotelowy, czy... shella naiwne pytanie :) (6) Tak z Waszego doświadczenia dziewczyny...ile sukien można przymierzyć w 1... madzia_ opinie na temat hotelu sopot (10) Udało mi się zarezerwować mój termin do jutra-hurrrrra:)pierwszy wolny... megi Zestaw fryzurek (3) Dziewczynki trochę fryzurek. Niestety w wiekszosci to są wysoko upięte koki,... Belle Problem z wyborem zaproszeń (16) A co sądzicie o tym, żeby zamówić dwa wzory zaproszeń? Ja mam zawsze problemy... ma.sia kamerzysta (4) Chciałam Was drogie forumowiczki zapytać o przeżycia związane z panem... Zuzka Czym do ślubu??? (3) Ja do slubu jade srebna BMW7... aggna szukam auta retro (2) czesc szukam na ślub w lipcu auta retro nsjchetnirj lata 20 30 igor igor.oliver dziwne!!! (13) Dziewczyny, czy wy nie macie żadnych przyjaciółek, koleżanek ani matek, które... olenka kaszubska strzecha - goreczyno (3) czesc, czy ktos z Was mial wesele / byl na weselu w kaszubskiej strzesze w... m&m Gdzie ją kupić w Trójmieście ???????? (4) http://www.mojewesele.com/img/article/lead/NEW/modadamska/suknie/herve/19.jpg pralinka Czyszczenie sukni (1) Czy któraś z Was zna namiar na firmę, która solidnie wyczyści suknię ślubną? Atka które salony omijać dalekim łukiem? (34) Postanowiłam powoli rozglądac się za sukienką ślubna do weselnika nie... @@@ bukiecik dla świadkowej (5) Czy swiadkowa powinna miec bukiet taki jak Panna Mloda tylko ze mniejszy, czy... marcinka wizażysta (16) Poszukuję wizażysty na terenie trójmiasta. Chodzi mi głównie o specjalistę,... haneczka Jak porozwozić Gości po weselu? (17) Hejka wszystkim!! Słoneczko dla każdego w ten brzydki i zimny... Monia