NAUKI U DOMINIKANÓW (24) Czy ktos wie kiedy zaczyna sie druga edycja nauk u Dominikanów?Bardzo prosze... Forest gdzie zrobić wesele (17) 25 czerwca bierzemy ślub, wszystko jest już załatwieone, tylko gdzie zrobić w... iwoneczka Tort weselny (22) Czy znacie moze jakas dobra cukiernie, ktora zrobi naprawde pyszny i ladnie... Nevrata
czyszczenie sukni (3) witam szukamy info nt miejsc, gdzie można dobrze wyczyścić suknię ślubną, aby... jackal Fajny lolal w Sopocie poszukiwany!!!!! (6) Witam wszystkich ! Zwracam się z gorącą prośbą , a właściwie pytaniem o... SaLmA Nauki w NSPJ (1) Cześc Czy wiecie kiedy zaczynaja sie nauki przedmałżeńskie w Gdyni w Kościele... basbo Jak powiadomić gości,że nie chcemy prezentów tylko pieniądze ? (16) Witam, mam problem, nie wiem jak powiadomić gości,że nie chcemy prezentów... Aneczka Z innej beczki (11) Zastanawiam się nad założeniem własnej firmy organizującej śluby i wesela.... AgaB DJ MAREK! (4) Witam wszystkich Mam ogromną prośbę o jakieś info o DJ Marku. Kolo gra w... sklavos lubie mieć dużo na głowie (7) propozycje interesujących fryzur :P fryzura1 fryzura2 fryzura3 fryzura4... witch Rozpaczliwie poszukując D.J'a!!!! (4) Pomuszcie proszę i dajcie jakis namiar na fajnego D.J a! Lepiej nie mówic co... żaba Błogosławieństwo (3) Mam pytanie, co mogą powiedzieć rodzice na błogosławieństwo? Jakie macie Miłe... Aniulka skrzypce-Kościół (18) Witam! Poszukuję skrzypaczki/skrzypka do oprawy muzycznej mszy. Czy któraś z... actina Koliba? (2) hej! czy ktos cos wie o weselach organizowanych w Kolibie (Sopot)? jaka... Jeziorko Cytrusowo-Lival? (5) Cytrusowo (jeśli jeszcze tu zaglądasz), czy możemy się skontaktować?Mam... actina KOCHAM CIĘ w 100 językach świata (4) English - I love you Afrikaans - Ek het jou lief Albanian - Te dua Arabic -... nefretete23 Garnitur dla Pana Mlodego (35) chcialby rozpocząc nowy wątek o garniturach dla Pana Mlodego, jasli ktos wie... On zaproszenia (2) Szukam linków do stron z zaproszeniami igor.oliver 02 lipca - kto jeszcze? (6) ciekawa jestem czy bedzie duza "konkurencja" tego dnia :o) pozdrowienia dla... Jeziorko tort weselny - inspiracja :) (13) http://images.theknot.com/Galleries/WeddingCakes/CG002m.jpg... witch