kwiatki - tylko fotki ;) (2) http://www.flower-power.ca/images/fp0050.jpg... witch wiązanki ślubne (1) Fajna stronka z wiązankami.Duży wybór... eos BUKIET - mały, wdzięczny czyli jaki? (28) Ja chcę cantedeskia różowe. To chyba to samo co kalie. A Wy? mila29
FRYZURY (20) Dziewczyny!!! Mam problem z fryzurą, mam długie włosy ale nie chce... Aleks a przyblizone koszty fotografa? (16) a ja mam pytanko o przyblizone koszty uslug foto? no i tez za co? bo mnie... Jakotako NOC PRZEDŚLUBNA-do młodych mężatek (20) Witam :) Tak się dzisiaj zastanawiałam jak będzie wyglądała nasza noc... nefretete23 salony Alicja (5) Czy słyszałyście coś na temat salonów sukien ślubnych ALICJa? Co prawda nie z... aja Farbowanie sukni slubnej (4) Hejka!!! Być może ten wątek już był :), ale jeśli tak to pojawi się jeszcze... Sisi lokal w trójmieście (18) szukam lokalu na lipiec 2005, a im więcej szukam tym bardziej jestem... Sisi kto bierze kamerzystę na ślub (19) Czy naprawdę, żadna z Was nie będzie miała kamerzysty na ślubie - nie pytam... Sisi zespol z Wejherowa (2) czy moglby mi ktos polecic zespol z Wejherowa, redy lub okolic.slyszalam... mimi linki do sukien (3) linki do sukien ślubnych : sukienka sukienka sukienka sukienka... Belle Poszukuję DJ-a na 16.09.05r. (10) Dziewczyny pomóżcie !!! Mojej kuzynce, która wyprawia wesele w piątek dnia 16... Kawa Błogosławieństwo (3) Mile Panie, proszę napiszcie jak i kiedy będzie wyglądało u Was... Aniulka Porządne nauki (14) czy ktos jest w stanie polecic jakies porzadne nauki przedslubne?? nie takie... kun Mieszkanie po ślubie.... (69) hej dziewczyny, tak sie zastanawiam kto i gdzie będzie mieszkał po ślubie ??... Nacheba Tania sukienka (1) czesc. Mialam upatrzony konkretny model sukienki, chcialam kupic taka ale... kwiatek Podróż poślubna nad Bałtykiem... (6) Dziewczynki! Moze macie namiary na jakieś sprawdzone pensjonaty, hotele,... meja Płacic organiście za to ze nie zagra na śłubie??? (17) czesc ... sluchajcie... spotaklem sie z taka sytuacja: chcemy aby gral nam... on Osadzcie te suknie... prosze... (54) Kochane, wyrażcie Swoja opinie na temat tej sukni... Ja juz mam dosyc tego... meg1