dwie świadkowe (6) W kwestii świadków do ślubu: czy mogą być dwie świadkowe - kobitki ? Wiem że... witch 11 czerwca - kto jeszcze??? (22) Kochani moi, kto jeszcze tego dnia bierze slub??? piszcie prosze na jakim... meg1 A teraz idziemy na jednego... (3) Witam! A ja chciałam poruszyć problem który był zmorą mojej studniówki, i z... ma.sia
Co z suknią po (11) Zaręczyny, przygotowania, szalona noc, a co teraz z suknią. Gdzie można... Atka ODIS AKTU URODZENIA (8) hej dziewczyny, czy któraś z Was wie ile sie czeka na wydanie odpisu aktu... Nacheba sklep w Gdańsku (3) Witajcie Parę dni temu pisałam że poszukuję sklepu w Gdańsku z dekoracjami... Eska Co za kiecka!!!!!! (6) http://www.suknie-slubne.pl/suknie/pronovias/kurkova.jpg meggi dobierz kieckę do znaku zodiaku (1) :) ciekawostka "star signs" można zerknąć na stronkę... witch Jakie są ceny za wypożyczenie sukienki? (11) Dziewczyny może jesteście już obeznane jak się kształtują ceny za... Kawa podoba Wam sie nazwisko przyszlego meza? (17) jak w temacie. nazwisko mojego narzeczonego bardzo mi sie podoba, choc... shirkus zespół muzyczny (10) Poszukuje zespołu muzycznego na czerwiec, mamy z tym mały problem bo już... Dorka weselisko nad morzem (11) :) po weekendowym przeglądzie mam smutne wieści - większość lokali... witch koordynator (3) MI TEZ ONI ORGANIZOWALI WESELE I BYLO z****ISCIE! POZDRAWIAM ICH SERDECZNIE... SDGDG DO NEF. (3) Nef, wiem ze był kiedyś taki wątek, gdzie polecałaś dziewczynom kto w... Czerwcowa Panna Młoda Hotel Gdynia - Orbis??? (5) napiszcie prosze co wiecie o tym miejscu- czy ktoś z Was był tam na weselu... elwira poszukuję DJ na 25 czerwca;-) (6) Hej!! Czy koś zna jakiegoś fajnego DJ, potrzebujemy go na 25 czerwca,... misiakos OPINIE NA TEMAT SALONÓW-ciekawostka (1) Witam :) Podam link na stronke na której można sobie poczytać opinie na... nefretete23 oprawa muzyczna (2) hej wymyslilam sobie ze chcialabym na slubie nie tylko standardowego... nysia Hotel Nadmorski (17) Witam, Chciałabym poznać Wasze opinie na temat wesel w Hotelu Nadmorskim w... ewcia do nafretete23 (4) Nef, mam pytanie czy wypalił by watek, gdzie dziewczyny wklejałyby swoje... meg1