samochod (17) moze ktos ma namiary na jakis fajny samochodzik :) i cenke ? dzieki lukiz ślub cywilny (7) Mam pytanko. Czy panna młoda bioraca tylko slub cywilny powinna miec bukiecik... milena gdzie zrobić tanie wesele? (6) Czy ktoś mógłby mi polecić gdzie można zrobić fajne ale niezbyt drogie wesele... eos
samodzielne robienie zaproszeń (15) Włąśnie szukam programu, który pomógłby mi samej zrobić zaproszenia. Nie... Belle cztery pory roku-straszyn (14) może ktoś tam wyprawiał wesele jakie są koszty? czy warto się tym... natka Szukam fotografa!! RATUJCIE!! (16) Skarbnice wiedzy pomóżcie !! Szukam fotogrfa, niestety ten najbardziej... Agnex Orkiestra na 20. 08 (4) Szukam dobrej orkiestry na 20 sierpnia! pozdrawiam Aguszka Menu w Hotelu Nadmorskim (7) Prosze Forumoficzów o opinie o menu weselnym w tym hotelu. Rozważamy... Oliwka123 adresy salonow!!!! (4) jutro mam zamiar wybrac sie na poszukiwania tej jedynej...sukienki... kacha Dobra cena (27) Czesc dziewczyny , przyszle Panny Mlode , wpisujcie ile planujecie wydac na... Madzial fryzury (6) poszukuję stron internetowych albo fajowych zdjęć z fryzurkami ale na krótkie... zabłąkana owieczka ośrodek wypoczynkowy ''OLEŃKA'' (5) hej :) czy ktos wie cos na temat wesel organizowanych w osrodku... cleopatra Propozycje fryzur (2) Dziewczyny no to może fryzurki :o) znalazłam fajną stronkę: fryzury shella Czy kupilabys suknie z komisu? (6) Dziewczyny mam pytanie, czy kupilybyscie suknie z komisu (raz uzywana za... aniaz22 Co na szyję? (35) Dziewczyny co zakładacie na szyję? kwiatki? koraliki? wstążki? kolie? a... Czerwcowa Panna Młoda nefretete23_spotkanie (11) Cześć ! Na wstępie gratulacje nad moderatorskim czuwaniem nad forum. Piszę do... magdamil uszyć, wypożyczyć, a może uszyć do tzw. pierwszego wypożyczenia??? (6) Wiem, że na kupno sukienki średnio mnie stać, ale nie wiem na jaki inny... zakręcona Rękaiwczki (3) Czy ktoś ma namiary na osobę co sprzedaje rękawiczki ślubne dużo pozytywów... Majowa JAKA SALA (3) cze dziewczyny i chlopaki!!!!!!! czy ktos ma jakis lokal na 90-100 osob godny... nefretete421 gospel (1) Proszę o pomoc, zamarzyło nam się, aby na naszym słubie kościelnym (Katedra)... kessi