Księga wpisów gości weselnych (7) Księgi wpisów gości weselnych Wiem, że coraz popularniejsze są księgi, gdzie... Ilonka78 Catering (2) A mozecie mi polecić kogoś, kto zajmuje się cateringiem, macie kogoś... Martan gdzieś tu kiedyś były zdjęcia ciast pani Bernadki...nie mogę znaleźć :( pomożcie (2) jw. fifi
Księga wpisów gości weselnych (3) Księgi wpisów gości weselnych Wiem, że coraz popularniejsze są księgi, gdzie... Ilonka78 Umowa z zespolem- Ratunku!!! (15) Prosze pomozcie mi i powiedzcie o czym musimy niezapominac podpisujac umowe... Ktosik szukam zespołu- czekam na oferty (3) witam, szukam zespołu muzycznego, który umili nam ten najpiękniejszy dzień w... ula Tanie suknie i dylemat (12) W sobote chcialam sie jedynie rozejzec za sukienkami a tu trafilam do salonu... anka1979 ŚLUBNE PRZESĄDY..... (1) ...czyli co dobrze wróży udanemu małżeństwu...... nefretete23 HOTEL DAL (5) Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z hotelem DAL?? A moze ktoś miał albo... Aguszka !!! UWAGA !!! (10) Z racji tej,że na forum weselnym pojawiła się osoba o niku "Nefretete421"... nefretete23 Targi Ślubne (25) Co sądzicie o tragach ślubnych? Gdzie sa organizowane i kiedy ? Ann nauki - w Mikołaju (27) Wiem ze był juz podobny wątek, wybaczcie .... ale moze wiecie kiedy sie... Czerwcowa Panna Młoda ślub kościelny z osobą niewierzącą (7) witam, mam pytanko, ja i mój nażeczony planujemy ślub kościelny, ja jestem... cleo Garnitur- gdzie kupujecie???? (7) Czy słyszałyści o jakiś promocjach? No i buty gdzie kupić ( dla faceta... Czerwcowa Panna Młoda Spotkanie rodziców z przyszłymi teściami (14) Witam i proszę o radę... Nie długo rodzice mojego Narzeczonego przyjdą w... Aniulka szukam zespołu na lipiec (4) Poszukuję zespołu na 23 lipiec. Proszę o kontakt mailowy (zespoły) lub... Olka POMOCY (4) Widze kolażanki ze Wy wszystko wiecie i większosć z Was ma już wszystko... Aguszka suknia (1) moze dla mojej wybranki jakis salonik z fajna sukienka byscie polecily... lukiz Gdzie przenocowac gosci? (10) Doradzcie gdzie zakwaterowaliscie Waszych gosci. Niedaleko Gdanska /najdalej... Misio Zabieg w gabinecie- co polecacie? (14) I gdzie ? Jakiś peeling + odżywczy? mila29