szukam miejsca na obiad weselny (8) Hej, slub bierzemy pod koniec kwietnia. Szukamy jakiegos miejsca w Gdansku... Joa biustonosz pod gorset? (33) mam pytanie do wszystkich przyszłych panien młodych jak i mężatek, które mają... Andzia intercyza (22) 20.08.05 biorę ślub. Kiedy powinnam podpisać intercyzę ? Ania :o)
kto jeszcze bierze ślub 18.06.2005?? (8) Kto z Was jeszcze bierze ślyb 18.06.2005? My pobieramy sie własnie wtedy i... basbo Salon Creato (2) Hej! W sobote byłam w salonie mody ślubnej i wizytowej Creato i mile... Zuzka Macie juz auto do ślubu????? (2) Jeśli nie to mogę zaoferować przepieknego starodawnego mercedesa z 1967r.... qbakon co zamiast garnituru? (13) narzeczony nie lubi garnitorow. nie chce go zmuszac, jesli ma sie w tym zle... shirkus Podział wydatków na wesele (4) Dziewczyny, jak wygląda u Was podział kosztów na wesele ? Wy sami pokrywacie... shella Rękaiwczki różowe (2) Szukam różowych rękawiczek ślubnych proszę czy ktoś wie gdzie można kupić....... Liliana Niebieska piosenka (18) Hej, czy ktos moze wyslac mi na maila mp3 piosenki "Niebieska piosenka"?... marcinka Serdecznie proszę o info o zespołach muzycznych:))) (2) Witajcie! Jestem nowa,ale od pewnego czasu śledzę niniejsze forum.Nie mam... Gwiazdeczka Amator lepszy od zawodowca? (18) Witam wszystkich w imieniu moim i męża. Mieliśmy ślub w zeszłym roku i... KasiaiAdam suknia ślubna biało bordowa (12) Kto mi pomoże w doborze bukietu i welonu do mojej sukni?? mam 161 wzrostu i... phoebe kolor sukni slubnej (14) co prawda nie zamierzam miec slubu koscielnego, w ktorym panna mloda... shirkus zdjcia (2) polecam studio foto na Rybińskiego 10 w Gdański ! swietne warunki, śliczne... Cezary zespół Kama??? (5) witam wszytkich, czy ktos moze miała doczynienia lub miał okazję uczestniczyc... meg1 Nauki przedmalzenskie..czy juz? (5) Dziewczyny jak to jest z tymi naukami przedmałżeńskimi? My mamy slub 3... krolcia Nauki przedm. Ratunku! (5) Jakoś tak wychodzi, że nauki przedmalzenskie w Trojmiescie sa przewaznie we... Misio Zbiorowe śluby (22) Tam gdzie bede brala slub nie ma wyboru - jest jedna katedra i jeden... Czerwcowa Panna Młoda uszycie i odsprzedaż sukni (15) Hej Panny Młode! :) Czy znacie może jakieś salony w Gdańsku, w których mozna... fifi