Zespoł lub DJ (2) Poszukujemy zespołu lub ewentualnie DJ na wesele w Gdańsku w dniu 2.07.05.... Tusia SALON GARCON (3) a czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia z salonem Garcon ? jeden jest w... Nacheba komis sukni slubnych (4) czy mozecie mi podac adresy komisow z sukniami slubnymi (chodzi mi o kupno a... nysia
kiedy ten szczesliwy dzien?:) (30) Cześć dziewczyny!:) mam pytanie kiedy macie śluby i co macie juz zalatwione... aksa formalności przed ślubne (7) Proszę o radę. W mojej parafii będziemy spisywać tkz. licencję z którą... Aneczka NAUKI U JEZUTÓW (5) Bardzo proszę o informacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! warbuziak garnitur (8) czy znacie jakiegos dobrego krawca, ktory uszylby garnitur? nysia Hipodrom (3) Cześć! Proszę o opinie na temat tego miejsca, ceny, jedzonko, terminy........ supełek nauki przedmałżeńskie (15) wczoraj byliśmy na naukach w Katedrze. Okazało się, że faktycznie trwają po... pani W. A CO Z BUTAMI? (19) Dziewczyny czy wiecie gdzie można kupić fajne białe buty? Aleks skąd samochód do ślubu? (7) czy wiecie skąd wziąć samochóde do ślubu? ile kosztuje wynajęcie z... Sisi ZAPROSZENIA jakie będziecie miały (24) No właśnie jakie zaproszonka będziecie miały? Jakie Wam się podobają?... Kawa welony z lamówką (11) Jakie jest wasze zdanie podobają sie wam takie welony? czy wolicie koronki,... Czerwcowa Panna Młoda Razem czy osobno? (7) Czy Panstwo mlodzi powinni przyjechac razem do kosciola?Czy Pan Mlody... Forest akt chrztu (4) Witam, muszę odebrać akt chrztu z Kościoła św.Barbary w Gdańsku czy coś po za... Aneczka suknia slubna (11) dziewczyny co myslicie o przebieraniu sie tuz po poprawinach?bo ja uwazam ze... KASIA_21 FRYZJER (4) Jakiego mozecie polecic?Gdzie?Za ile? Forest takniny (7) poszukuję informacji gdzie można kupić koronki na sukienke moze ktos poradzi alka wróżka (5) Czy macie może namiary na jakąś wróżkę (może sprawdzoną?!), bo chciałabym się... robik Szczesliwego Nowego Roku 2005 (2) Szczescia , powodzenia w zyciu osobistym oraz pomyslnosci w nadchodzacym... USER12345