Gdzie kupić tanio alkohol? (2) Czy widzieliście jakieś promocje alkoholu w hipermarketach? gala welon a ciąża (15) czy będąc w ciąży, troszkę widocznej pasuje iśc do ołtarza w welonie. co wy... monia soki , napije i rozne takie?? (7) bylo juz o alkoholu a teraz chcilem sie zapytac, ile napjow i sokow mniej... kun
Jak szukać dobrego fotografa i kamerzysty. INSTRUKCJA. (5) Główne źródła to znajomi i ich zdjęcia, targi ślubne, Internet poza tym... DVD. pomocy! (2) Prosze o wasze opinie na temat wesela w hotelu heweliusz w gdansku, czy ktos... anastazja Do osob , ktore robia wesele w restauracji lub hotelu (10) Jak to jest z kamerzysta, dj-em , fotografem ? Robimy wesele w hotelu w... edirafa gołąbki, jeszcze raz! (3) Wiem, ze ten temat był juz na forum poruszany, ale w zasadzie żadnych... elle Suknie od Agnes (31) Mam zamiar szyć suknie w Agnes. Proszę o opinie. Może jakieś inne salony w... marli Poszukuje DJ... (6) Poszukuje DJ na wesele,ktory zajmie sie oprawa muzyczna ,a takze prowadzeniem... dakota23 North Duo (7) czy ktos wie cos na temat zespolu North Duo?? W hoterlu Orle go polecaj, ale... jakotako Cienie z brokatem... (5) Cześć Dziewczyny, szukam fajnych cieni z brokatem, czy któraś może mi jakieś... Anepi Tequila (19) Co myslicie o Tequili w Rumi?? basbo Hotel Dal w Oliwie (7) Proszę o opinie co do wesela w tym lokalu Eska TARGI ŚLUBNE (6) dziewczyny, zastanawiam się z zakupem czego warto poczekać do Targów Ślubnych... Nacheba ile dla organisty ? (18) i jeszcze jedno pytanie - ile placicie organiście? chcemy żeby zagrał u nas... Tori spiewaczka do kosciola (22) hey chcialabym, zeby w kosciele spiewala nam spiewaczka z akompaniamentem... roksana hotel venus w Łapinie (6) mam ogromną prośbę poszukuje informacji na temat hotelu venus w Łapinie może... natalka23 Lepszy DJ czy orkiestra? (53) No własnie Dziewczyny lepszy na weselu DJ czy jednak tradycyjna Orkiestra?... Kawa HEWELIUSZ (2) CZY KTOS MIAL WESELE W HEVELIUSZU W GDANSKU I MOZE MI COS POWIEDZIEC NA TEN... anastazja salon sukien AGNES w Gdyni (2) A co mylicie i jakie macie doświadczenia z salonem sukien slubnych Agnes z... basbo