dobry zespół/orkiestra (3) Witam wszystkich!!! Na wstępie Szczęśliwego Nowego 2005 - oby nie był gorszy... Sisi Muzyka na te specjalny dzień (2) Szuka zespołu lub ewnetualnie DJ na przyjęcie wesele na 2.07.05. Proszę o... Tusia Szukam Bernadki! (3) Szukam namiarow na pania Bernadke, ktora piecze ciasta. Nie moge znalezc... Forest
Przyjęcie-obiad na ok. 10 osób Gdańsk? (2) Gdzie? madzik Co sadzicie o tym lokalu? (3) Czy ktos ma jakies doswiadczenia z Gospoda pod Wielkim Mlynem w Gdansku? Forest WĄTPLIWOŚCI PRZYSZŁEJ PANNY MŁODEJ (8) Witam wszystkie "Przyszłe Panny Młode i Mężatki" mam pytanie czy macie lub... Cappucino Targi Ślubne (2) Witam Wiem, że targi są 29.01.2005 w Operze Bałtyckiej, ale wie ktoś może w... sybilla watpliwosci co do slubu... (16) Na poczatku wszystko bylo takie piekne i zachwycajace! Oswiadczyny, pierwsze... Kasia23 Dj na wesela!!! (11) Serdecznie witam przyszłe młode pary! Polecam swoją osobę do zagrania i... DJ SIEKIERA Rękawiczki i buty (3) Potrzebuję buty kryte i rękawiczki w kolorze złotym lub srebrnym. Może zancie... Martan Ile należy dać księdzu za ślub? (5) Hej! Jesteśmy tuż przed załatwianiem formalności w kościelę - zazwyczaj jest... Andzia Potrzebujemy fotografa,kamerzysty,DJ-a (1) Witam! Potrzebujemy fotografa,kamerzysty,DJ-a na wesele 9 kwietnia 2005r.... Kasiorek formalności przed ślubne c.d (3) A co ze świadkami? Czy muszę jakieś dok. przedłożyć np. świadectow... Aneczka stronka skąd można muzę ściagać (1) Na innym forum jest chłopak, który umieszcza piosenki do ściagania na... Belle nikt wiecej 20.08.2005? (1) nikt wiecej nie pobiera sie 20.08.2005?:( anastazja Wesołych świąt (1) Wesołych Świąt wszystkim zakochanym parom którzy będą ślubować w 2005 roku Robert. Wesołych świąt (17) Życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego narodzenia oraz Szczęsliwego nowego roku DAS DJ pilnie poszukiwany (4) Pilnie poszukuję DJ. Prosze o wasze sprawdzone opinie. Izaa Izaa 20 sierpnia (3) kto z was bierze ślub 20 sierpnia i co macie juz zalatwione? anastazja POLECAM:) (9) chcialam zrobic komus reklame - najchetniej zrobilabym to na forum bo koles... poprostu ja:)