salon sukien Natalia?? (8) Cześć dziewczyny. Co myslicie o salonie sukien slubnych Natalia? A może są na... basbo energia (23) opinie KASIA_21 nauki przedmałżeńskie - WIECZORY DLA ZAKOCHANYCH :) (22) Jeśli ktoś jest zaiteresowany, to jutro - 4 stycznia o 19 w zielonej sali w... warbuziak
szukam zespołu (7) Witam, Szukamy zespołu, który mógłby zagrać na naszym weselu. Prosimy... vanhelsing Holiday Inn (27) A jak oceniacie Holiday Inn - jako lokal na wesele? Eska DJ czy KAPELA - PROPOZYCJE (2) CZE mam dylemat nie wiem co wziasc i jezeli wezme dj czy jest odrazu... lukiz Leźno? (4) Hej, czy ktoś miał może wesel w Leźnie.zastanawiamy się nad nad lokalem,ale... megi jakie pończochy?? (9) witam szanowne Panie, prosze o radę zastanawiam sie jaki kolor ponczoch mam... marJola Obrączki (19) Mi sie podobaja klasyczne zlote. A wam jakie ?????? aggna Co załatwić po ślubie? (5) To pytanko raczej jest do osób po ślubie.Co należy załatwić już po?Chodzi mi... nefretete23 Lokum (12) Planuje wesele na przełomie lipca i sierpnia 2005 r. Waham sie co do miejsca... niezdecydowany jak powiedziec rodzicom o zareczynach? (26) zareczylam sie z chlopakiem i oboje nie wiemy, jak o tym powiedziec naszym... shirkus Jesteście super - DZIĘKI (10) Dziewczyny, JESTEŚCIE ŚWIETNE !! !! !! Wielkie dzięki, że dzielicie się... Agnex slub poza parafią (5) witam! chcemy slubować w kościole, ktorych jest spoza naszych parafii.jak... andzia Kto bierze ślub 23 kwietnia 2005 roku (8) Czy ktoś z Was bierze ślub w tym dniu? My będziemy mieli ślub w Sopocie. gala zmiana nazwiska (33) Czy przyjmujecie nazwisko meza, czy zostajecie przy swoim, a moze bedziecie... marcinka Katedra Oliwska (9) Poprosze o informacje na temat uroczystosci slubnej w katedrze dzieciomisiak kurs tanca dla nowozencow (11) Hej, wiecie gdzie odbywaja sie kursy tanca dla nowozencow? Chodzi mi o taki... marcinka Zespol VIVA (21) Czy ktos slyszal o zespole VIVA? Jak graja? dzieciomisiak Salon Gest w Gdańsku - Orunii (10) Hej Dziewczyny. mam pytanko, czy któras z Was korzystała z usług tego salonu?... aaa