beauty? suknie (25) Cześć ! Chciałabym się Was zapytać co stało się z salonem sukien ślubnych... ela57 Kto ślubuje 23 kwietnia 2005 roku? (12) Witajcie, My bierzemy ślub 23.04.2005 roku. Czy ktoś z Was też ślubuje w tym... Gala nic nie moge znalezc!!!!! (19) Postanowilam napisac bo odkad ustalilismy date slubu swiat stanal na... sabra
zespół, który zagra na Warmii (1) Witam, poszukuję zepołu z Trójmiasta, który: - zagra na weselu na Warmii, -... haszka Wypożyczenie samochodu (27) Czy macie jakieś pomysły skąd można wypożyczyć samochód oprócz tych... Asia zmiana kreacji po północy (13) Cześć Słoneczka!!! mam pytanko!! Czy przebieracie się w inną sukienkę po... Monia Kto bierze ślub na Dąbrowie? (8) Cześć dziewczyny.Która z Was bierze slub w kościele Trójcy świetej w Gdyni na... BiM I jak tam po targach? (20) I jak tam kochani po targach? Ja się troszkę rozczarowałam,bo chciałam... mmegi PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW (10) Dziewczyny!Zawsze na weselu są podziękowania dla rodziców, w jaki sposób... Aleks Lato 2005 (16) :) mam tu calkiem pocieszajace wiadomosci, nie wiem na ile mozna w to wierzyc... jestdobrze Nauki w NSPJ (2) DZIEWCZYNY! czas na moje nauki w NSPJ w Gdyni! Czy ktoras ma juz to za soba... wikigdynia Tawerna Sopocka Mesa (2) Witam, czy ktoś z Was był/ lub robił tam przyjęcie weselne? Filipinka Filipinka Dowóż wiązanki ślubnej (2) Drogie Forumowiczki :o) czy może wiecie gdzie w Trójmieście dowożą do domu... Aniulka sala weselna - stoliki (8) Hej Słonka Kochane!!! Byłyście może kiedyś na weselisku, gdzie zamiast... Monia wrazenia po targach (19) I jak dziewczeta? Jakie wrazenia? Jesli o mnie chodzi to za malo miejsca na... elajza tym razem Hotel Opera (Sopot) (8) no to nastepne pytanie :) co wiecie o Hotelu Opera, chodzi mi glownie o... Jeziorko Impreza zamknięta (4) Hej forumowicze :0) Potrzebuje pomocy.Interesuje mnie pub na impreze... Micka PRZYSSAWKI :-) (5) Czy ktoś wie gdzie w 3mieście można kupić specjalne przyssawki, które... AnnaR krótka podróz poślubna (30) witam:) a czy macie moze jakies pomysly, namiary itp. na krotka podroz... Miś co sie stalo z wypozyczalnia frakow? (3) Chcielismy pojsc i w koncu przymierzyc fraki, smokingi itp. Byl taki... marcinka