Kompletna porażka (1) Po oczekiwaniu ponad 2 h dowiadujemy się że zapomniano o naszym zamówieniu ,... Adam Wok Bar (1) Kurczak zielone curry to najlepsze danie w Galaktyce. Joanna Katastrofa (2) Skrajna ocena i kilka argumentów. - znacznie dłuższy czas oczekiwania niż... Wojciech Myszka
Co sie stalo? (1) Wokbar był kiedyś moim numerem jeden jeżeli o chodzi o zamawianie jedzenia.... Wojtek Bardzo słabo (1) Wcale nie polecam tego baru,sosu więcej niż kurczaka + 5 włosków marchewki,... Adam Poziom niestety spadł... (1) Ja i mój chłopak od dawna byliśmy stałymi klientami Wok Baru. Zawsze, kiedy... Ala najgorszy chińczyk ever (1) Za pierwszym razem jadłam makaron, który był ok. Bez szału, ale dał się... miyu Rozczarowanie (1) Zdecydowanie nie polecam, czas oczekiwania tak długi że szkoda gadać,... Lukasz Wok bar (1) jedzenie smaczne , ale cos ostanio szfankuje im chyba jkoas . Poniewaz ilosc... Wok bar Wok Bar (1) Jedzenie pyszne. Trochę drogo. Ryż jest w cenie, ale za zmianę na makaron... JM bardzo smacznie i tanio (1) Moja opinia dotyczy czasów kiedy pracował na kuchni Kuba. Damian - musisz... Marcin rozczarowanie (1) Zachęcona obecnością lokalu na liście "roślinniejemy" spróbowałam.... paola GORĄCO POLECAM ! :) (1) Jadamy w barze bardzo często. Zawsze na miejscu. Wszystkie potrawy jakie... Stali klienci :) BEZNADZIEJA (1) Jedzenie bardzo niedobre, ogromna ilosc sosow, sladowe ilosci miesa, warzyw,... Jude Diaz Polecam, szybka dostawa i gorące jedzenie (1) Polecam, szybka dostawa i gorące jedzenie. Pierwszy raz w życiu potrawy... klawio słabo (1) wybitnie mało warzyw, smakuje jak ze słoiczka w stylu "pudliszek" rozczarowany Rewelacja ! (1) Malutkie miejsce - Ogromny potencjał. Tego właśnie brakowało we Wrzeszczu.... TiM Polecam (1) zamówiłem danie z wołowiny, pan kucharz zapytał o ostrość potrawy. lubie... Łukasz słabiutko (1) jadłem stamtąd dwie potrawy - wołowinę z makaronem i danie wegetariańskie.... maciek Zadowolona :) (1) Jestem bardzo zadowolona z jedzenia ,oraz obslugi:) Polecam wszystkim Stala... Kaja